Veljača 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Godinama joj predbacuju da nije dovoljno mršava za njega, no ovaj šarmer samo nju voli već 25 godina

Pierce Brosnan ss

U svijetu slavnih holivudskih faca rijetko koji brak opstane više desetljeća, no ljubavna priča Piercea Brosnana i njegove supruge Keely Shaye Smith ruši sve predrasude.

Mnogima omiljeni bivši James Bond, legendarni šarmer Pierce Brosnan već više od 25 godina ljubi samo jednu ženu, Keely Shaye Smith, s kojom je u braku sretnih 18 godina, a sudeći po svakodnevnim fotografijama ovog para – njihova ljubav cvate kao i prvog dana.

Iako zli jezici smatraju kako Keely nije primjerena supruga za holivudskog šarmera Brosnanovog kalibra, ovaj par svojom dugovječnošću dokazuje kako su jedan od najstabilnijih parova svijeta slavnih, a ne postoje ni najmanje naznake da to neće i nastaviti biti.

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith
image-170124

Markantna novinarka Keely već dugi niz godina nalazi se na meti kritičara zbog svoje težine, tj. činjenice da je punašnija no što to holivudske norme dozvoljavaju. Iako se ona možda ne uklapa u holivudske šablone ljepote, svom suprugu je najljepša.

Brosnan je prije par godina izjavio kako misli da je njegova ljubljena supruga najsnažnija žena koju poznaje te da uvijek pronalazi podršku u njoj.

“Volim njezinu živost i strastvenost. Ona ima tu čvrstinu bez koje ja ne bih bio sposoban preživjeti. Kada me Keely pogleda, ja postanem slab”, rekao je Brosnan jednom prilikom.

Par je u braku od 2001. godine, a vjenčali su se deset godina nakon što je slavni glumac odbolovao preuranjenu smrt svoje prve supruge koja je preminula od posljedica raka jajnika u 43. godini života. Od iste bolesti preminula je i njihova kćer Charlotte. Keely i Pierce zajedno su već 25 godina i imaju sinove Dylana (22) i Paris (18).

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts