Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Glumica poznata po bizarnom ponašanju zaručila se nakon dva mjeseca veze, objavom je sve šokirala

Amanda Bynes i Paul Michael

Nekadašnja velika dječja zvijezda i holivudska glumica Amanda Bynes iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama objaviviši prvo fotografiju s povećim zaručničkim prstenom i rečenicom da je zaručena za ljubav svog života, a potom je pokazala i njegovo lice. Ubrzo se otkrilo da je riječ o muškarcu imena Paul Michael, a njega je upoznala dok je bila na rehabilitaciji. Uz fotografiju je tek kratko napisala “ljubavnik”.

33-godišnja Amanda objavila je ovu vijest nakon što je krajem prošle godine tetovirala simbol srca na obrazu, a početkom veljače je objavila i prvi selfie na kojem nosi prsten na ruci, međutim tada se nije znalo da je zapravo zaručnički. Par je u vezi nešto manje od dva mjeseca.

”Čini se da je sretna”, rekao je izvor blizak paru.

Amanda Bynes i Paul Michael
image-182871

U prošlosti su ju povezivali s glumcima Sethom MacFarlaneom i Mattom Longom, no glasine nikada nisu bile službeno potvrđene.

Amanda se inače godinama bori s bipolarnim poremećajem i ovisnošću o drogama i alkoholu, a nedavno je napustila kliniku za odvikavanje. Po izlasku je živjela s roditeljima jer je sama odlučila da želi tako živjeti, a kasnije je i od suda dobila dopuštenje da živi sama ako tako odluči.

Njoj bliski izvori potvrdili su kako se više ne drogira i kako su joj roditelji i dan-danas najveća podrška.

Amanda Bynes
image-182872

Njezini problemi počeli su 2012. godine kada je uhvaćena u vožnji pod utjecajem opijata, godinu dana kasnije uhvatili su ju dok je pušila marihuanu u lobiju zgrade u New Yorku u kojoj je živjela, a stakleni je bong bacila na policajce s 36. kata. Iste je godine izazvala požar na prilazu ljudi koje nije poznavala i tada joj je određen 72-satni psihijatrijski nadzor.

2014. godine optužila je oca za seksualno zlostavljanje pa uskoro i povukla optužbu jer, kako je tvrdila, “mikročip u njezinoj glavi natjerao ju je da kaže sve to, ali i da je on taj koji je naredio da ju mikročipiraju”.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts