Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Glumica javno napala kolegicu: ”Ne pišem zbog ogorčenja, nego zbog gađenja, nije ona nimalo hrabra”

Rose McGowan ss

Aktivistica i glumica Rose McGowan (46) napala je kolegicu Natalie Portman (38) nazvavši ju varalicom jer je na dodjeli Oscara nosila plašt s imenima redateljica koje je Američka akademija ignorirala. Rose, koja je najpoznatija po seriji “Čarobnice” i optužbi za seksualno zlostavljanje protiv Harveyja Weinsteina, rekla je kako Natalieino ponašanje smatra uvredljivim prema onima koji zaista rade neki posao

“Ne pišem zbog ogorčenja, nego zbog gađenja”, istaknula je McGowan na Facebooku. Glumici, koja je i redateljica, smeta što su zbog plašta hvalili Portman kako je hrabra i kaže kako nije impresionirana. “Hrabra? Nimalo. Više je poput glumice koja glumi ulogu nekoga tko se brine. Kao što to mnoge rade”, napisala je Rose. Prozvala je Natalie i što govori o suradnji s redateljicama, a u svojoj dugoj karijeri surađivala je tek s dvije, a jedna od njih bila je ona sama.

Rose McGowan
image-183091

“Imaš producentsku kuću koja je zaposlila samo jednog ženskog redatelja, tebe. Što je s glumicama poput tebe? Vi s A-liste mogle biste promijeniti svijet kad biste zauzele stav umjesto da budete dio problema. Da, Natalie, ti si problem. Prazne riječi su problem. Lažna potpora drugih žena je problem”, napisala je McGowan.

Portman je ubrzo odgovorila na kolegičin napad. “Slažem se s gospođom McGowan da je netočno zvati me hrabrom jer sam nosila plašt sa ženskim imenima. Hrabrost je izraz koji snažno povezujem s postupcima žena kao što su svjedočenja pod velikim pritiskom protiv Harveyja Weinsteina proteklih tjedana”, istaknula je glumica.

Natalie Portman Screenshot
image-183092

Dodala je kako je istina da je snimila tek nekoliko filmova sa ženama, no neki su, nažalost, ostali neviđeni i dio prošlosti. “Nakon što su snimljeni, nisu uspjeli doći do festivala i distribuirati se zbog nekih koji su im ‘zatvorili vrata’. Želim reći da sam se trudila i to ću raditi i dalje. Nisam još bila uspješna, ali nadam se da će se to promijeniti.”

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts