Kolovoz 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Glumica iz Drugo ime ljubavi otkriva tko i zasto ju je nazvao Sherlock Holmes

Jagoda Kumric IRENA-1(5)

Glumica Jagoda Kumrić u popularnoj seriji ”Drugo ime ljubavi” utjelovljuje karakterno snažnu novinarku Irenu. No je li joj i koliko slična, odgovorila je u Nova Buzz intervjuu: ”Irena odgovara mom karakteru sad, to je sigurno. Mene su neki moji bivši momci zvali Sherlock Holmes, ali nisam ljubomorna. Recimo da je to neka sličnost s Irenom. Irena je ozbiljna, ja sam ozbiljna, trudim se biti ozbiljna. Irena je spontana i ja sam spontana.”

 

 

Sljedećeg tjedna u seriji pogledajte kako Irena predlaže Tamari da u ”rušenju” Karla potraže Božidarovu pomoć, no ona to odbija. Ni Božidar ne želi pomoći Ireni u istrazi protiv Karla i upozorava da mora pribaviti bolje dokaze te je uspije malo poljuljati. Uvjerena u manipulacije moćnog Karla, Irena se obrati i Luki razgovarajući s njim o svojim sumnjama u projekt ”Otok”.

Potaknut Tamarom, Luka dođe na ideju da on i Irena kontaktiraju bivše tajnice Krpanove firme, kako bi doznali informacije koje bi mogle inkriminirati Karla.

Trudna Tamara će napokon priznati tko je otac njezinog djeteta i s njim će se htjeti pomiriti.

Intrigantne zaplete i neočekivane rasplete pratite i dalje u seriji ”Drugo ime ljubavi” koja se emitira u večernjem terminu u programu Nove TV.

 

Piše L.A Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts