Rujan 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Glumcu je dojadilo neozbiljno ponašanje žene od koje se razišao još prije 3 godine: “Muka mu je i umoran je”

brad pitt angelina jolie screenshot

Holivudski glumac Brad Pitt navodno je bivšoj supruzi, također glumici Angelini Jolie dao ultimatum da potpiše papire za razvod ili će se suočiti s određenim financijskim sankcijama, piše Daily Mail.

Gotovo tri godine nakon što su donijeli odluku o razvodu, 55-godišnji glumac kaže kako se osjeća iznimno mučno i umorno od Angelinina odugovlačenja cijelog procesa. Navodno je angažirao odvjetnike da pristupe sudcu s molbom da odredi krajnji rok za potpisivanje brakorazvodnih papira te ukoliko ga ona neće ispoštovati da joj propiše novčanu kaznu.

Naime, u travnju ove godine sudac John Odenkirk odgodio je Bradov i Angelinin slučaj za prosinac, s čime se Brad ne slaže.

“Bio je nevjerojatno strpljiv kroz razdoblje razvoda unatoč tome što se ponekad nalazio na samom rubu. No sada mu je dosta, iako je relativno mirna i staložena osoba, prekipjelo mu je. Muka mu je i osjeća se umorno zbog toga što Ange konstantno pomiče rokove i odugovlači s krajem procesa. Ima osjećaj kao da je to sve za nju samo igra”, izjavio je za The Sun izvor blizak glumcu.

Angelina i Brad upoznali su se 2005. godine na snimanju filma “Mr And Mrs Smith” na kojem su se zaljubili, a 2014. godine vjenčali su se u Francuskoj. Dvije godine kasnije predali su papire za razvod. Ipak, Angelini je to čini se teže palo pa je namjerno pokušala otežati cijeli proces.

Angelina Jolie i Brad Pitt2
image-164960

“Ona bi voljela da su ponovno zajedno kao obitelj i ne želi krenuti dalje bez njega. To je razlog zbog kojeg otežava svaki detalj njihova razvoda”, izjavio je anonimni izvor.

Za razliku od Angeline, Brad nije zainteresiran za pomirbu s bivšom suprugom no želi da ostanu u dobrim odnosima zbog djece. U studenom prošle godine, odobreno mu je zajedničko skrbništvo nad šestero djece koje je dijeli s njom – 17-godišnjeg Maddoxa, 15-godišnjeg Paxa, 14-godišnju Zaharu, 13-godišnju Shiloh i 10-godišnje blizance Vivienne i Knoxa.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts