Rujan 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Glumačka dinastija proslavila 103. rođendan svog najstarijeg člana: “Pappy, volim te svim srcem”

kirk douglas ss

Holivudska obitelj Douglas okupila se na jednom mjestu kako bi svi zajedno proslavili 103. rođendan najstarijeg člana, legendarnog glumca Kirka Douglasa.

Ispalo je to zapravo dvostruko slavlje te glumačke dinastije jer su bili primili vijest da je serija “The Kominsky Method” Kirkova sina, 75-godišnjeg Michaela Douglasa nominirana za nagradu Zlatni globus.

Ipak, Michael se pobrinuo da u središtu pažnje bude njegov otac pa je i podijelio njihovu zajedničku fotografiju na profilu na Instagramu, baš kao i Michaleova supruga, lijepa 50-godišnja glumica Catherine Zeta-Jones.

Kirk Douglas
image-178848

“Sretan rođendan, tata! Ti si živuća legenda i cijela obitelj šalje ti ljubav iz svojih srca”, napisao je kratko Michael uz objavljenu fotografiju.

“Ovaj momak u mom krilu slavi 103. rođendan! Sretan rođendan, Pappy!!! Volim te svim svojim srcem”, poručila mu je Catherine.

Pappy je Kirkov obiteljski nadimak, kojemu rođendan nisu zaboravili čestitati ni njegov najstariji unuk Cameron, kojeg je Michael dobio u braku s Diandrom Luker, baš kao ni Michaelov i Catherinin sin Dylan.

Kirk Douglas
image-178849

Svi oni snimljeni su kako donose rođendanske balone i poklone u Kirkov dom, čime su pokazali koliko drže do obitelji i neprocjenjivih zajedničkih trenutaka.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts