Rujan 30, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Glazbenica preminula u 26. godini, posljednji video na svom profilu objavila je prije samo jedan dan

Chynna Rogers/Instagram

Američka manekenka i glazbenica Chynna Rogers preminula je u 26. godini, a tužnu su vijest medijima potvrdili obitelj i njezin glasnogovornik John Miller.

“Bila je veoma voljena i jako će nam nedostajati. Bila je izuzetno inspirativna i jedinstvena umjetnica i osoba”, stoji u priopćenju koje je izdano povodom njezine smrti, čiji uzrok zasad nije poznat, prenosi The New York Times.

Chynna je u svijet zabave i ljepote ušla kao mlada djevojka, sa samo 14 godina potpisala je ugovor s modnom kućom Ford Models, a nakon toga počela je surađivati s hip-hop kolektivom A$AP Mobom i objavila nekoliko singlova, od kojih su najpoznatiji “Selfie” i “Glen Coco”.

Chynna nikada nije pokušala sakriti da je imala problema s ovisnošću o drogama i alkoholu, a u svojim je pjesmama izražavala osjećaje i opisivala borbe koje je vodila.

Chynna je posljednji video na svom profilu objavila prije samo jedan dan i u njema je izjavila kako treba glazbu da bi umrla i kako život ima previše soundtrackova.

Vijest o njezinoj smrti šokirala je svijet hip-hopa, koji često pogađaju smrti mladih glazbenika. Među njima je 2015. godine bio i jedan od Chynnih mentora ASAP Yams, koji je od slučajnog predoziranja preminuo u 26. godini.

 

Izvor dnevnik.hr Foto Instagram

 

 

About The Author

Related posts