Rujan 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Glazbeni megaspektakl MAC objavio datum drugog izdanja

Tony Cetinski _ Music Awards Ceremony_SBP

Bliži se drugo izdanje glazbene manifestacije Music Awards Ceremony koje ne samo da na jednom mjestu okuplja najveće regionalne glazbene zvijezde današnjice nego i predstavlja spektakularni vizualni i produkcijski show. Prošle su godine naši glazbenici osvojili neka od najvećih priznanja – Stjepan Hauser osvojio je Zlatni MAC, najpoželjniju nagradu, a sa statuom su se vratili i Parni Valjak, Tony Cetinski, Petar Grašo, Nipplepeople te Jelena Rozga. Tko će sve ove godine nastupiti i biti u prilici da osvoji jednu od nagrada, saznat će se 27. siječnja 2020., na megaspektaklu u Štark Areni u Beogradu.

 

 

Petar Grašo _ Music Awards Ceremony_SBP
image-178608

 

 

Nipplepeople _ Music Awards Ceremony_SBP
image-178609

 

 

 

Stjepan Hauser _ Music Awards Ceremony_SBP
image-178610

 

 

Priča o MAC-u, događaju godine u glazbenom svijetu, započela je tek prije godinu dana, a privukla je pažnju najvećih glazbenih zvijezda iz regije, više od četiri milijuna gledatelja preko malih ekrana te 15.000 onih koji su ovaj spektakl pratili uživo. Prijenos se pratio u svim zemljama regije, a kako je prethodno i najavljeno, ove će se godine MAC proširiti pa će se na centralnom događanju pojaviti i Slovenija te njihovi najpoznatiji glazbenici. Prošle je godine dodijeljeno 26 priznanja, a njima su obuhvaćeni svi glazbeni stilovi.

 

 

Jelena Rozga _ Music Awards Ceremony_SBP
image-178611

 

 

Organizatori će uskoro objaviti popis nominiranih glazbenika, a potom kreće online glasanje. Među našim zvijezdama, na prvom su se izdanju mogli vidjeti i Nina Badrić te Massimo Savić, a tko će dobiti nagrade u siječnju sljedeće godine, odlučit će regionalni glasovi njihovih fanova. Music Awards Ceremony “spaja nespojivo” pa će se tako i ovaj put moći čuti zvuci pop glazbe, rocka, hip-hopa, narodne glazbe i trepa. MAC je postao regionalno prepoznatljiv i po svom autentičnom vizualnom identitetu te višemilijunskoj produkciji, koji neće izostati ni ove godine.

 

 

MAC Photo Skymusic_ Music Awards Ceremony_SBP
image-178612

 

 

MAC je prošlog tjedna nagrađen i međunarodnim BEA (Best Event Awards) priznanjem u Milanu, gdje je osvojio treće mjesto u kategoriji Glazbena događanja. Globalno natjecanje na kome se biraju najbolji događaji godine i najbolje lokacije, ogranizuje ADC Group, u okviru Bea World festivala, međunarodnog festivala događaja i komunikacija (The International Festival of Events and Live Communication). Manifestacija MAC ušla je i u finale izbora za još dva međunarodna priznanja – Eventex i German Brand Awards.

 

 

MAC Photo Skymusic3
image-178613

 

 

Iako još uvijek nije poznato koje će glazbene zvijezde nastupiti na MAC-u 2020, sudeći po prethodnom izdanju jedno je sigurno – na ovoj manifestaciji nastupaju samo najbolji od najboljih!

 

 

Basic RGB_ Music Awards Ceremony_SBP
image-178614

 

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress/Skymusic

About The Author

Related posts