Kolovoz 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Glazbena božićna čestitka hrvatskih glazbenika

bozicna

Velika imena hrvatske glazbene scene Nina Badrić, Massimo, Marko Tolja, Željko Banić Bane te Ivana i Marija Husar otvorili su svoja srca kao poklone te nam zajedničkom pjesmom poželjeli najsretniji Božić.

U novom singlu „Sjaji jelka božićna“ isprepleli su vrhunske vokalne izvedbe i svojim posebnim umjetničkim žarom stvorili onu čarobnu, toplu atmosferu koja nastane kada se u blagdanskom ozračju skupe dragi prijatelji.

Glazba i očaravajući aranžman djelo su provjerenog producenta Predraga Martinjaka Peggya čija je ideja o okupljanju svojih dugogodišnjih suradnika realizirana u ovoj pjesmi.
„Snimanje pjesme pretvorilo se u veselo druženje obzirom da svi izvođači osim glazbenog posjeduju i izniman zabavljački talent. Već dugi niz godina moji su dragi prijatelji i suradnici pa se zamisao o zajedničkom projektu nekako spontano nametnula, a ima li boljeg povoda za glazbeno okupljanje od blagdana?!“, izjavio je Peggy.

nina badrić
image-79865


Bilo je genijalno sresti staru ekipu kod Peggyja u studiju i snimati. Pjesma je prekrasna i zaljubila sam se u nju na prvo slušanje. “Sjaji jelka božićna” se već vrti u mom domu i svi moji ukućani,i ja, je volimo, ” izjavila je Nina Badrić, a na to se nadovezao i Massimo izjavivši: “Kroz godine iskustva čovjek nauči s kojim ljudima mu je ugodno surađivati. To se nekako osjeti na finalnom rezultatu, iako je ta veza nevidljiva, baš kao što je nevidljiva i magija glazbe. Malo je reći da sam uživao snimajući.”

massimo
image-79866

Predivan, vrlo inspirativan tekst napisao je kantautor Bobo Knežević.

„A kad u ponoć sveta zvona tiho zazvone,
Kad otvorimo naša srca kao poklone,
Svima sve najbolje jer opet Božić je tu.
Nek nam Badnje veče u noći punoj snijega
Donese mir i ljubav i zdravlje prije svega“,

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts