Prosinac 10, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Glamurozni patchwork u pastelnim nijansama u zimskoj kolekciji modne marke FOCH

foch 3

Kreirajući kolekciju zimskih jakni i kaputa za svoju modnu marku FOCH dizajnerica Vedrana Šehagić posegnula je za najjačim ovogodišnjim trendovima i poigrala se tehnikom patchworka u pastelnim bojama.

Modernim krojevima, pretapanjem boja i zanimljivim detaljima koji naglašavaju eleganciju Vedrana je uspjela stvoriti upečatljiv spoj kože, krzna i pletiva. Uz tople nijanse bež boje i nezaobilazne sive tonove, svoje mjesto u kolekciji pronašla je i plava – boja koja će još dugo vladati modnom scenom.

Svaki komad iz ove luksuzne kolekcije lako se može zamisliti u različitim modnim stilovima – uz dnevne poslovne kombinacije, ležernu sportsku odjeću ili glamurozne večernje toalete.

Kolekcija je dostupna u ekskluzivnim trgovinama u Zagrebu, Puli, Rijeci i Zadru te u hotelima Excelsior u Dubrovniku i Kempinski u Savudriji. FOCH uskoro pokreće online prodaju, a svoje dugogodišnje iskustvo u kreiranju business casual odjeće, organizaciji proizvodnje i prodaji, Vedrana Šehagić je pretočila u novi projekt – cjelovitu podršku u korporativnom odijevanju: od savjetovanja preko osmišljavanja pa sve do izrade.

 Piše D.T.  Foto FOCH

About The Author

Related posts