Listopad 20, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Glamurozni komadi blagdanske LuLu Couture kolekcije

LuLu Couture 3

Vječito pitanje ‘Što obući za Novu?’ napokon dobiva odgovor

Da u božićno vrijeme ne moraju samo blagdanske slastice biti slatke, dokazuju novi odjevni komadi modnog branda LuLu Couture koje najjednostavnije opisuje upravo taj pojam – beskrajno slatko! Dizajnerica Martina Tutić za božićni edition ostaje vjerna tradiciji, kako i dolikuje u ovo vrijeme blagdana, ali i vlastitom prepoznatljivom stilu.

LuLu Couture 7
image-115665

Blagdanska kolekcija inspirirana je bojama Božića, romantikom i svaki komad odiše elegancijom i čistim linijama skladno spojenih materijala. Glavni naglasak stavljen je na tople i udobne haljine u prigodnoj crvenoj i zelenoj boji kojima je dizajnerica dala poletnost aplicirajući na rubove široke volane. Za vječne partijanerice koje se spremaju za sezonu božićnih domjenaka i sličnih tematskih parija, ili pak za najluđu noć u cijeloj godini, famozni doček Nove godine, tu su svjetlucave haljine i suknje u kojima neće moći proći neopaženo!

LuLu Couture 6
image-115666

Sve haljine i dalje ostaju vrlo ženstvene zahvaljujući remenu čime se postiže strukiranost te zbog takvog oblika haljina, žene različitih figura izgledaju vrlo ženstveno. Za romantičarke je ponudi u prozračna haljina s lepršavim rukavima i jednom jednostavnom mašnom, stavljenom kao šlag na tortu. Materijali su, kao i uvijek kod ovog popularnog branda, prirodni, a najčešće je korištena svila, viskoza, vuna i pliš te su boje, iako prigodne za nadolazeće razdoblje, izuzetno nosive i ostatak godine.

LuLu Couture 5
image-115667

Dodatak modnim komadima je i nakit koji će biti kao stvoren upotpunjavanje odjevnih kombinacija, ali i za darivanje svojim najdražima. Sve ljubiteljice LuLu Couture kolekcija vidjet će da se dizajnerica ovom blagdanskom kolekcijom savršeno nadovezala na svoju raniju kolekciju, gdje su također bile karakteristične voluminozne haljine koje je tada spojila s oversized pletivom.

LuLu Couture 4
image-115668

Svim ženama koje se žele počastiti u ovo vrijeme darivanja, ali ujedno održavaju zdrave navike i tijekom vremena punog slatkih iskušenja, preporučujemo ovu slatku kolekciju koja će odsad biti još dostupnija! Od danas hrvatska modna scena bit će bogatija za još jednu lokaciju LuLu Couture trgovine – u samom srcu Zadra. Kolekcija će također biti dostupna na već poznatoj zagrebačkoj adresi i online.

LuLu Couture 2
image-115669

Model- Darija Gabrić
MUA – Sanja Hrstić Kuterovac
Frizura – Mijo Majhen

LuLu Couture 1
image-115670

Piše D.T. Foto Maja Kljajić

About The Author

Related posts