Srpanj 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Geronimo se vraća!

geronimo

‘Poljubi me i pazi da nas ne vide’ naslov je singla s kojim se Mirko Šenkovski, poznatiji kao Geronimo, vraća na scenu. Mirko Šenkovski kao autor potpisuje više od 209 pjesama, koliko ih je prijavljeno u Zampu. Tvorac je hitova poput ‘Čardak’ i ‘Lavanda’ Halida Bešlića, ‘Što svaka žena sanja’ Hanke Paldum, dueta ‘Sofra’ Hanke i Kemala Montena, Škorinih ‘Otkud ti pravo’ i ‘Zašto lažu nam u lice’ te brojnih drugih.

Mirko Šenkovski je osamdesetih i devedesetih bio pjevač grupe Sauron iz Slavonskog Broda gdje je i živio. Nakon preseljenja u Zagreb, uzima nadimak Geronimo, a ljubav ga je navela da se preseli u Sarajevo. No, kako glazba nema granica, Geronimo radi pjesme za mnoge izvođače iz regije.

Pjesmu ‘Poljubi me i pazi da nas ne vide’ Geronimo će izvesti u petak na ovogodišnjem Aurea festu u Požegi. Bit će to, nakon dužeg vremena, povratak Geronima kao pjevača na glazbenu scenu. Uz njega, glazbu za novi singl potpisuje Kenan Dedić, tekst je Geronimov, a aranžman je radio Zvjezdan Marjanović. Za pjesmu je ovih dana snimljen i spot, a radio ga je Đakovčanin Mario Šulina (Produkcija Nova). Spot je snimljen u dvorcu Prandau Normann Valpovo i na privatnim lokacijama u selu Retkovci, a priča o vječnoj temi zabranjene ljubavi. U spotu se pojavljuju Geronimovi prijatelji i suradnici Ado Iftić iz grupe Camino Verde, Elly Ramić i Hrvoje Bilić kao svirači, a glumačku ekipu čine Zdravko Šinjori, Danijela Ištaković, Maja Jakšić, Marija Mrvičin i Željko Mrvičin.

Geronimo planira snimiti još pjesama i objaviti album, što ne znači da neće i dalje stvarati hitove svojim kolegama izvođačima.

Piše D. T. Foto Screenshot

About The Author

Related posts