Srpanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

GAZ Nutrition trening Zagrebačkog maratona

GAZ Nutrition Zagrebački maraton  SBP

Nakon niza uspješnih i zabavnih treninga Zagrebačkog maratona za sam početak ljeta  pripremiljen je još jedan koji će se održati u Parku Maksimir. Voditeljice traninga su jedne od najboljih dugoprugašice: Marija Vrajić – Trošić, Matea Matošević – Hačić, Bojana Bjeljac i Nikolina Stepan.

 

GAZ Nutrition Zagrebački maraton  SBP
image-166530

 
GAZ Nutrition trening Zagrebačkog maratona, ponedjeljak 01. 07. 2019. Park Maksimir u 19:00 sati iza restorana kod ljetne pozornice. Sudjelovanje na treningu je besplatno!
Treninzi će se formirati u tri skupine po tempu i različitim mogućnostima sudionika. Nakon grupnog zagrijavanja za sudionike je pripremljen intervalni trening od 500 m po ravnom. Trening kratkih dionica je osmišljen i prilagođen vremenskim uvjetima i blizini okrepne stanice tako da bez obzira na temperature pripremiti će se kvalitetan trening proveden pod posebnom pažnjom trenerica.

 

GAZ Nutrition Zagrebački maraton  SBP
image-166531

 
Za vrijeme i poslije treninga za okrepu je zadužen partner projekta GAZ Nutrition koji je uz svoje proizvode pripremio za tradicionalnu tombolu nekoliko poklon paketa. Također, kao i na predhodnom treningu svi sudionici koji će sudjelovati na tomboli kandidati su za dvije besplatne startnine za utrku po izboru na 28.Zagrebačkom maratonu.
Na treninge su dobrodošli svi, osmišljeni su za sve dobne i spolne skupine i naravno besplatni. Primarno su namjenjeni zagrebačkim trkačima koji ne pripadaju nikakvom klubu ili školi trčanja, a želja organizatora je odraditi stručno koncipirani grupni trening i isprobati vlastitu formu prije same prijave na jednu od utrka Zagrebačkog maratona. Dakako, pozvane su i škole trčanja te klubovi da se priključe i odrade trening.

 

GAZ Nutrition Zagrebački maraton  SBP
image-166532

 

 
Na treningu će sudjelovatri i članovi udruge INSPIRO koji se ove godine spremaju na svojih prvih 10 km!

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts