Svibanj 27, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Game of Thrones – Daenerys i Jon Snow su zajedno?

daenerys-game-of-thrones-3

Cijeli svijet se pita hoće  li Daenerys i Jon Snow završiti zajedno?

Naime, prema intervjuu koji je Emilia Clarke, koja glumi Majku zmajeva u “Game of Thrones” , dala za jedan časopis to se vjerojatno neće dogoditi.

“Mislim da je ona bezrezervno stavila svoju potrebu za muškarcem po strani. Ona je toliko zagrižena da bude vođa i kraljica, da vlada i ispuni dužnost koju je dobila rođenjem, da ideja da joj ideja da s nekim dijeli tu titulumu ne izgleda primamljivo”, izjavila je glumica.

 

game of thrones
image-98124

 

Sve nam to izgleda logično. Posljednji put kada smo vidjeli Khaleesi, ona je ostavila iza sebe ljubavnika Darria Naharisa i digla jedra kako bi osvojila Westeros. Definitivno joj ne treba suprug koji bi je usporavao u tome.

Ali postoji jedan razlog zbog kojeg se nadamo da će Daenerys i Jon ipak biti zajedno. Kao što smo vidjeli u poslednjoj sezoni, njih dvoje su u srodstvu. Vidjeli smo Eda Starka kako se penje u Kulu radosti kako bi pronašao svoju sestru Lyannu koja umire na porođaju kada na svijet donosi Jona. Također, znamo da je ona ili oteta od strane Daenerysinog brata Rhaegara Targaryena ili je pobjegla s njim.

 

Game of thrones
image-98125

 

Ako je on zaista otac njenog djeteta, onda je Daenerys zapravo Jonova teta. Biti u srodstvu i nije neka prepreka za ljubav u Sedam kraljevstva, ali s obzirom da malo njih opravdava takvu vezu, mislimo da se ovi rođaci neće isprobati kao ljubavnici.

 

Izvor: Marie Claire Foto ShowBizzPress

 

About The Author

Related posts