Srpanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Frizer Jennifer Aniston otkrio kako zapravo izgleda njezina prirodna kosa

jennifer aniston

Legendarna rachelica, odnosno slojevito ošišana kosa kakvu je nosila njezina TV junakinja Rachel Green ne silazi s trona popularnosti godinam, no manje je poznato kako je zgodna Aniston zbog te pomno isfenirane frizure sjedila satima na frizerskom stolcu kako bi postigla takav izgled.

Iako je viđamo na crvenom tepihu s ravnom kosom ili blagim valovima, Jennifer Aniston zapravo ima prirodno kovrčavu kosu, a svoje je raskošne uvojke nedavno pokazala na predstavljanju svoje nove serije u New Yorku u kojoj glumi još jedna poznata plavuša s malih i velikih ekrana, Reese Witherspoon.

jennifer aniston i courtney cox ss
image-177325

Njezine kovrče savršeno su se ukopile u njezine stajlinge te dale mladenačku notu stajlinzima zgodne Amerikanke koja je nedavno proslavila 50. rođendan.

Njezin dugogodišnji hair stilist Chris McMillan zaslužan je za šarmantne kovrčave frizure omiljene glumice koja bez puno problema može zasjeniti i puno mlađe kolegice te je otkrio kako je stvorio cool frizuru.

‘Zbilja sam uživao raditi na toj frizuri. Jenniferina kosa je prirodno kovrčava i valovita pa ju je trebalo samo oblikovati’, objasnio je McMillan koji je glumičinu kosu posušio uz pomoć uređaja Dyson Supersonic, osobito na području tjemena kako bi se postigao volumen, a zatim je oblikovao kovrče uz pomoć preparata.

Jennifer Aniston Brad pitt ss
image-177326

Dodao je teksturu uz pomoć spreja Drunk Elephant, a kako bi kosa bila laka i lepršava dodao je i bogati regenerator Harklinikken.

Inače, u jednom ranijem intervjuu Jennifer je otkrila kako joj je trebalo vremena prihvatiti svoju kovrčavu kosu.

Jennifer Aniston The 21st Annual Critics' class=
image-177327

‘Kad sam bila mlađa, stalno sam se mučila. Isprobala sam valjda svaki preparat koji postoji tržištu’, ispričala je.

Dodala je i kako joj je najgora stvar na koju se nikako ne može priviknuti su sijede te da će ih zauvijek prikrivati.

‘Neću lagati, zbilja ne želim biti sijeda’, rekla je.

Izvor tportal.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts