Travanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Fra Alessandro donosi glas radosti na zadarski Forum

Fra-Alessandro_foto

Planetarno poznatom franjevcu fra Alessandru uz pratnju revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije pridružit će se istaknuta hrvatska sopranistica Lidija Horvat Dunjko i klapa Kontrada

Karizmatični fratar anđeoskog glasa fra Alessandro Brustenghi nastupit će u prekrasnom ozračju zadarskog Foruma 05. 08. 2015. uz pratnju revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije pod dirigentskom palicom Vetona Marevcija. Posebna gošća koncerta je istaknuta hrvatska sopranistica Lidija Horvat Dunjko koja je s njim nastupala i na prošlogodišnjem rasprodanom koncertu u Lisinkom. A na pozoirnici im će se pridružiti i klapa Kontrada.

Dio prihoda od koncerta fra Alessandra odlazi u misije u Kongo i Maroko. Na taj način koncert ovog planetarno poznatog franjevca ima humanitarnu notu.

Doživite jedinstveni duhovni glazbeni doživljaj na Forumu u Zadru, 5. kolovoza, u organizaciji Star produkcije i Turističke zajednice grada Zadra.

Svoju poruku ljubavi fra Alessandro iz rodnog grada donosi ponovno hrvatskoj publici.

Fra Alessandro iz Assisija s albumom „Voice of Assisi“ gotovo je preko noći postao prava glazbena senzacija glazbene industrije. Album je u rekordnom roku dospio do prvog mjesta ljestvice klasičnih albuma u Velikoj Britaniji.

Oba studijska albuma Fra Alessandra snimana su u kultnom studiju Abbey Road u Londonu. Na njima se nalaze nezaboravne interpretacije pjesama Panis Angelicus, Ave Maria, Pater Noster, Alto E Glorioso Dio, originalnu temu skladatelja Paula Mealora Le Dio Lodi Altissimo temeljenu na molitvi sv. Franje Asiškog, kao i novootkriveno djelo talijanskog skladatelja Vincenza Bellinija O Tantum Ergo Sacramentum koje će publika imati prilike čuti uživo na koncertu Glasa iz Assisija – Fra Alessandra, 5. kolovoza u prekrasnom ambijentu zadarskog Foruma.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts