Svibanj 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Fotke sa seta novog filma oduzet će vam dah: Latino diva u ulozi striptizete zavodljivija je no ikad

Jennifer Lopez

Slavna latino diva zanosnih bokova, Jennifer Lopez najpoznatija je po svojim vatrenim koncertima i uvježbanim plesnim pokretima, no ona već dugi niz godina usporedno s pjevačkom gradi i glumačku karijeru.

Najnoviji profesionalni pothvat ove dame spaja upravo te dvije dimenzije njezinog posla – glumu i ples. Naime, Jennifer trenutno snima film “Hustlers” u kojem tumači – striptizetu.

Jennifer Lopez
image-168146

Na radost njezinih obožavatelja koji će sigurno pohrliti u kinodvorane čim film ugleda svjetlo dana, Jennifer će se u filmu zavodljivo izvijati oko šipki i stolica.

Produkcija je odlučila javnost već sada počastiti ekskluzivnim fotkama sa seta snimanja filma, a na njima je glavna zvijezda Jennifer. Male, šljokičaste opravice koje jedva skrivaju obline latino pjevačice u prvom su planu, a ova uvijek utrenirana dama još je jednom dokazala kako je u izvanrednoj formi.

Jennifer Lopez.png2
image-168147

Pjevačica je priznala kako se za ovu ulogu morala dodatno posvetiti treninzima, pa je tako svaki dan vježbala i po pet sati, a iz prehrane je u potpunosti izbacila sve ugljikohidrate i šećer u svakom obliku.

Jenniferino utegnuto tijelo i vrtoglavo visoke štikle malo koga će ostaviti ravnodušnim, pa vjerujemo da će film biti pravi hit.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

 

About The Author

Related posts