Veljača 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Festival ULTRA Europe završio u velikom stilu

Nic Fanciulli- foto Rudgrcom

Nakon tri monumentalna dana u Splitu i posjeta na tri najljepša hrvatska otoka, nakon sedam dana nezaboravnog druženja uz 150 tisuća posjetitelja iz čak 142 zemlje svijeta, završilo je šesto izdanje festivala ULTRA Europe. I dok se dojmovi još zbrajaju, a  Ultranauti prisjećaju nevjerojatnih trenutaka kojima su svjedočili u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu, organizatori festivala najavljuju datum novog susreta – Split će od 12. do 14. srpnja 2019. godine biti domaćinom sedmog izdanja, a danas će točno u 12 sati u prodaju biti pušten prvi kontingent early bird ulaznica.

Posljednja stanica ovogodišnje ULTRA Europe avanture bila je Vis gdje se u intimnoj i ekskluzivnoj atmosferi održao RESISTANCE Closing Party. 200 godina stara tvrđava Fort George, poznatija pod imenom Fortica, sinoć je predstavila odličnog Nica Fanciullija. Uz house i dance ritmove ove britanske zvijezde, tisuću je posjetitelja u velikom stilu dočekalo svitanje zore i kraj šestog izdanja jedinstvenog destinacijskog festivala u svijetu.

Nic Fanciulli- foto Rudgrcom
image-135087

ULTRA Europe najavila je datum novog susreta u Splitu, a od danas kreće prodaja early bird ulaznica po cijeni od 129 eura za tri festivalska dana. Krenula je prodaja i VIP ulaznica, a za sva tri dana, u najranijoj fazi, mogu se kupiti po cijeli od 349 eura. Objavljena je i ponuda za grupnu kupnju, pa će tako na pet kupljenih, šesta ulaznica biti besplatna. Sve informacije o ulaznicama dostupne su na službenoj stranici, a od ove će ih godine biti moguće kupiti uz depozit, na rate.

20180712-010645-StijnDeGrauwe-0004
image-135088

Sve ostale informacije o festivalu ULTRA Europe mogu se pronaći i na službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

Piše D.T. Foto Rudgrcom, Stijn De Grauwe, Julien Duval

 

 

###

 

About The Author

Related posts