Listopad 18, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Farma: Lucija je prva duelistica

Lucija

Drele zbunjen: „Izgleda da se ovdje igra neka igrica o kojoj ja nemam pojma!“

Iako se u jednom trenutku činilo da farmeri igraju neku igru, pa im je i sam Drele poručio: „Izgleda da se ovdje igra neka igrica o kojoj ja nemam pojma!“, Lucija je ipak dobila više šibica te je time i postala prva duelistica. „Igramo se. Sa zadnjom svjećicom ću zapaliti svjećice na torti!“, odgovorila je Lucija Dreli na pitanje kako se osjeća.

Farmeri
image-144321

„Nekako mi to miriši da bih ja mogla završiti s njom dolje!“, skeptična je bila Edita, dok su neki farmeri uvjereni da će izabrati Kristinu, a drugi pak Mateju.

Matej
image-144322

Drele je primijetio kako farmeri po financijskom pitanju i ne stoje najbolje. Mlin im je u kvaru, pa ne mogu proizvoditi narudžbe klijentima, a s dukatima u škrinjici ne mogu se pohvaliti. Pitao je stoga gazdaricu hoće li biti primorani pozvati bankara kako bi podigli novac sa štednje. „Bankara nema šanse da se ovaj tjedan zove!“ odlučna je bila gazdarica Štefica.

Farmeri s pilićima
image-144323

Farmere je posjetio mentor Joža te im doveo nove životinje  – piliće, a očitao im je i bukvicu za brigu o životinjama. Mentor se šokirao vidjevši da krave imaju za jesti mokro i propalo sijeno. „Nisi zadovoljila! Ne možete takvo sijeno stavljati kod krava. Ostat će bez mlijeka!“, poručio je Kristini koja zajedno s Jasminom brine o njima, a po odlasku je upozorio farmere: „Svaki dan ćete bez nečega ostati!“.

Farmeri s mentorom
image-144324

Koga će Lucija odabrati za drugog duelista, ne propustite doznati u idućoj epizodi Farme!

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

 

About The Author

Related posts