Rujan 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

„Experimental View“ Pavliš + Pavić predstavljen u Beogradu

3D4A7073

Nakon iznimno uspješne izložbe u Galeriji Kranjčar u veljači ove godine, fotografsko-stilistički dvojac Ivan Pavliš i Ivana Pavić svoj „Experimental View“ predstavili su u multimedijalnom centru Dorćol Platz  u društvu medija, prijatelja i uzvanika iz društvenog života Beograda.

DSCF6885
image-107671

Urbani prostor Dorćol Platza  otvoren je za nove umjetničke forme i svjetske tendencije, doprinosi širenju kozmopolitskog duha Beograda te kao takav predstavlja idealnu kulisu za seriju crno-bijelih fotografija velikog formata koje prikazuju moćnu sinergiju fotografskih elemenata sa stilističkim formama tekstura i volumena. Korištenjem fotografije kao medija kojim će prezentirati svoje ideje, na promatrača se prenosi određena doza sirovosti te nepoznate i hladne eksperimentalnosti.

Fotograf Ivan Pavliš i modna stilistica Ivana Pavić ovim su projektom iskoristili slobodu umjetnosti kao najintenzivniju formu individualizma. Autori su pokušali „pomaknuti“ komercijalan pristup modi – s kojim se svakodnevno susreću –  te “riskirati” drugačijim pristupom unutar područja modne fotografije.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts