Kolovoz 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Evo što je zapravo potaknulo šuškanja da su Brad Pitt i Charlize Theron u vezi

Brad Pitt i Charlize Theron
Prije nekih šest mjeseci dvoje holivudskih glumaca prvi put se zajedno našlo pred objektivima, ali ne na snimanju filma, već reklame za skupocjene satove, a iako se nagađalo da su u tajnoj vezi, čini se da to baš i nije istina.

Oni su jedni od najzgodnijih holivudskih glumaca, stoga nikoga nije iznenadila vijest o njihovoj navodnoj vezi. Ipak, ako je vjerovati izvorima bliskima paru, koji je sve to dojavio američkom Peopleu, Charlize Theron i Brad Pitt ipak nisu zaljubljeni, a Pittova bivša supruga Angelina Jolie može odahnuti.

‘Prije šest mjeseci zajedno su snimali reklamu, no od tada se nisu vidjeli niti su bili u vezi. Napisi da njih dvoje imaju romantičnu vezu potpuno su lažni’, otkrio je izvor i tako demantirao medijsku vijest da su 55-godišnji Pitt i 43-godišnja Theron zajedno.

Brad Pitt i Charlize Theron

Vijest o tome objavio je prvi britanski The Sun, otkrivši kako je par u vezi od Božića, a iako niti jedno od njih to nije željelo komentirati te je čak i bivši partner Charlize Theron, glumac Sean Penn, cijelu priču nazvao smiješnom, sve se proširilo neviđenom brzinom.

Sama Charlize Theron, otkako je 2015. godine prekinula zaruke sa Seanom Pennom, nije bila službeno u nekoj vezi, baš kao ni Brad Pitt, kojeg se nakon rastave od Angeline Jolie, u rujnu 2017. godine, posljednje povezivalo s Neri Oxman, a njihova veza naknadno je proglašena lažnom.

Izvor tportal.hr Foto screenshot, Show Biz Press

About The Author

Related posts