Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Evo kakvu tajnu George Clooney otkriva o Meghan Markle

George Clooney Meghan Markle ss

U jednom intervjuu George Clooney govorio je o svojim prijateljima Meghan Markle i princu Harryu i njihovom osvrtu na novinske naslove u posljednje vreme. Tada je otkrio nešto što je zaprepastilo fanove kraljevskog para.

George je bio isfrustriran jednim novinskim naslovom od prošlog meseca za koji je rekao da je u njemu Meghan osuđena i progonjena kao princeza Diana u prošlosti. Odlučio je da veliki dio posljednjeg intervjua posveti vojvotkinji od Sassexa.

 

meghan markle ss
image-157595

 

Tokom intervjua Clooney se osvrnuo na nepravedne i neljubazne novinske naslove o Meghan.

” Malo je nepravedno kada se tisak okrene protiv nekoga bez ijednog opravdanog razloga. Nju osuđuju samo jer živi svoj život, nemaju konkretan razlog. Ona je jedna ljubazna, pametna i inteligentna mlada žena i oni su stvarno divni, voljeni par. Možete da ignorirate takve naslove, ali smatram da su jako nepravedni ”,  rekao je Clooney i dodao je Meghan jedinstvena i u duhovnom i u fizičkom smislu, te da najviše voli da pročita neki modni članak koji opisuje čak i njenu ličnost iskazanu kroz balansiranje između kraljevske tradicije i današnjih trendova.

 

George Clooney  screenshot
image-157596

 

George Clooney je dodao da Meghan nije uznemirena zbog negativne medijske pažnje.

” Ona je bila glumica i javna ličnost mnogo prije udaje za princa Harrya. Navikla je na pažnju kako pozitivnu, tako i negativnu, tako da se ona ne obazire na ovakve naslove. Ona se uopće ne žali. Njih dvoje su sjajan par, veoma fini i veoma zabavni ljudi ”, dodao je George Clooney.

 

meghan markle ss
image-157597

 

 

Izvor Avaz.ba Foto Screenshot

About The Author

Related posts