Rujan 30, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Evo kako je kraljevska obitelj obilježila rođendan Kate Middleton

Kate Middleton ss

Kate Middleton je 9. siječnja proslavila 37. rođendan koji nije mogao proći bez službenih čestitki na Instagramu.

Kraljevska obitelj tako je na svom službenom profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija vojvotkinje od Cambridgea i zaželjela joj sve najbolje.

“Sretan rođendan njezinom visočanstvu vojvotkinji od Cambridgea! Vojvotkinja obnaša kraljevske dužnosti, kako u Velikoj Britaniji, tako i u inozemstvu te posvećuje svoje vrijeme podupiranju dobrotvornih akcija i organizacija, od kojih su neke usmjerene na osiguravanje najboljeg mogućeg početka života djeci”, napisali su.

kuća Clarence, rezidencija princa Charlesa i Camille, također nije propustila Kate čestitati rođendan. Objavili su tri fotografije – na jednoj je Kate s prinčevima Williamom i Charlesom, na drugoj se s Camillom vozi u kočiji, dok na trećoj pozira sama.

kate middleton inst ss
image-152072

kate middleton inst ss
image-152073

kate middleton inst ss
image-152074

 

Kensingtonska palača, Kateina i Williamova rezidencija, zahvalila je svima na čestitkama i lijepim željama u vojvotkinjino ime.

Inače, Kate je rođendan provela kod kuće, dok je njezin suprug, princ William, bio u posjetu bolnici Royal London. Tamo su mu djeca dala ručno izrađenu čestitku za Kate, što ga je oduševilo.

“Svaka čast što ste se sjetili”, rekao im je William i zahvalio se.

Izvor: RTL Foto Screenshot

About The Author

Related posts