Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Emotivni koncert Tedija Spalata oduševio rasprodan Lisinski

Tedi Spalato, Zorica Kondza, Josko Bandov, Gibonni

Gala koncert Tedija Spalata Sve ću preživit oduševio je do posljednjeg mjesta posjetiteljima ispunjenu Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog. Energija i emocije koje se rijetko dožive obilježile su prekrasnu večer ovog nezaboravnog glazbenog putovanja. Dvosatni koncert predvodio je domaćin Tedi Spalato koji je po prvi puta uživo izveo pjesme sa svog novog albuma Najlipša na svitu. Posebno emotivan trenutak bila je zajednička izvedba Tedija i glazbene dive Zorice Kondže Zar je voljeti grijeh, a za dirljive stihove najljepših ljubavnih pjesama Zlatanu Stipišiću Gibonniju publika je poklonila ovacije. Tedija je pratio orkestar Gorana Rukavine pojačan gudačima.

FPD_0416
image-120687

“Dojmovi su puni prikrivenih suza, emocija, te velike radosti koju smo pokazali pred divnom zagrebačkom publikom koja nam je pomogla i iznjedrila sinergiju. Jedan dio mojih emocija i duše ide upravo onima kojima je potrebna naša pomoć te je ovaj koncert namjenjen upravo njima. U mojoj duši je velika radost i dok mogu u mojoj duši uvijek ostaje briga i suosjećanje za oboljele. Zahvaljujem mojom divnim večerašnjim gostima, kao i svima koji su pomogli organizaciju ovog koncerta!” – izjavio je Tedi Spalato.

Tedi Spalato i Gibonni
image-120688

Zorica Kondza 2
image-120689

Koncert Sve ću preživit održan je u organizaciji Hrvatske lige protiv raka povodom 51. obljetnice borbe Lige protiv svih vrsta tumora te pružanja savjeta i pomoći oboljelima, a kojima je namijenjen prihod od prodanih ulaznica. Na samom početku koncerta publici se obratio predsjednik Organizacijskog odbora koncerta i posebni savjetnik Predsjednice RH za zdravlje i sport doc.dr.sc. Tomislav Madžar. Motivacijski govor dr. Madžara i želje za ozdravljenjem splitskom gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari te glazbeniku Oliveru Dragojeviću kao i svima oboljelima od raka dirnuli su prisutne.

FPF_6435
image-120690

“Veliki gala koncert Sve ću preživit koji se večeras održao u Lisinskom, iznjedrio je snažne emocije, poruke pozitive, poruke nade i poruke vjere da se u najtežim trenucima uz potporu liječnika, obitelji i vjere u samoga sebe može preživjeti najteže trenutke života.”- istaknuo je doc. dr. sc. Tomislav Madžar.

U večeri za pamćenje uživali su i brojni uglednici poput ministra zdravstva Milana Kujundžića i Gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.

Damir Eljuga, Milan Bandić, Dražen Siriščević i Milan Kujundžić
image-120691

Damir Eljuga, Milan Bandić, Dražen Siriščević i Milan Kujundžić

Bernarda Tolić i Damir Eljuga
image-120692

Bernarda Tolić i Damir Eljuga

Od srca zahvaljujem Tediju Spalatu, Zorici Kondži i Gibonniju na odazivu i sudjelovanju na ovom koncertu. Svi mi smo uistinu jako sretni zbog iznimno velikog odaziva publike i to nam daje dodatan poticaj te potvrđuje da je naša misija na dobrom i pravom putu.” -zaključio je prof. dr. sc. Damir Eljuga, predsjednik Hrvatske lige protiv raka.

Branko Paić, Bernarda Tolić i Tedi Spalato
image-120693

Branko Paić, Bernarda Tolić i Tedi Spalato

Koncert se održao pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva zdravstva, Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreba.

Piše D.T. Foto Filip Popović i Show Bizz Press

About The Author

Related posts