Ožujak 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Eminemova kćerka je ljepotica koju Hollywood ne zanima

Hailie Scott Instagram

Čuveni američki reper Eminem prije 22 godine postao je otac djevojčice, koja je danas prava mlada dama.  Njeno ime je Hailie Scott i rođena 25. prosinac 1995. godine, a njena majka je Kimberly Anne Scott.

 

Hailie Scott Instagram
image-126637

 

Priča o odnosu njenih roditelja je prilično kontroverzna.

Zavoljeli su se 1989. godine, a godinu kasnije, održano je vjenčanje. U 2000. godini, Kimberly je pokušala da izvrši samoubojstvo, koje je Eminem opisao u svojoj pjesmi “Kim”. U 2001. su se razveli. Drugo vjenčanje je obavljeno pet godina kasnije, u siječnju 2006. Brak je definitivno okončan u prosincu iste godine.

O Hailie  možete čuti u pjesmama “’97 Bonnie & Clyde”, “Hailie’s Song”, “My Dad’s Gone Crazy”, “Like Toy Soldiers”, “Mockingbird”, “Forgot About Dre”, “Cleanin’ Out My Closet”, “When I’m Gone”, “Déjà vu”, “Beautiful”, “Sing For The Moment”, “Airplanes, Part II” i “Going Through Changes”.

 

Hailie Scott Instagram
image-126638

 

Za razliku od brojne druge djece poznatih koja su iskoristila slavu svojih roditelja da i ona postanu dio showbizznisa, Hailie je željela da odraste daleko od toga. Nije davala intervjue, niti se pojavljivala u medijima, a tata Eminem je uvijek poštovao tu želju, te u novijim obraćanjima javnosti nije odavao detalje njenog privatnog života.

 

Hailie Scott Instagram
image-126639

 

Ovu djevojku na Instagramu prati 927 tisuća ljudi, međutim, posljednja fotografija je objavljena u prosincu prošle godine, dva dana prije njenog rođendana, a za to postoji i razlog.

Naime, kada je u listopadu 2016. godine napravila nalog na Instagramu, Hailie nije ni slutila da će je, pored prijatelja i poznanika, zapratiti još skoro milijun ljudi. Sve to se dogodilo kada je početkom prethodne godine jedan portal ozvaničio da iza ovog profila stoji upravo Eminemova kćerka.

Od tada Hailie prestaje da bude aktivna i na ovoj društvenoj mreži, nakon čega je objavila samo jednu fotografiju, devet mjeseci kasnije.

Prema pisanju The Huffington Post-a, ona je student Univerziteta u Michiganu.

Izvor Grazia.rs Foto Instagram

About The Author

Related posts