Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ellen Degeneres: ”Trump nije dobrodošao u moj show”

Ellen DeGeneres ss

Poznato je kako Ellen Degeneres ne simpatizira Donalda Trumpa, a to je pokazala i javno podržavajući Hillary Clinton tijekom njezine predsjedničke kampanje. No sada je otišla korak dalje i izjavila kako Trump nije dobrodošao u njezin show.

Ellen se, razgovarajući sa svojom gošćom, dotaknula i politike te upitala Megyn bi li u svom showu ugostila predsjednika Trumpa.

”Definitivno”, potvrdila je Megyn, ”ne bih mogla odbiti predsjednika države”.

Podsjetimo, Trump je 2015. godine žestoko napao Kelly tijekom svoje kampanje, no ona je očito spremna ponovno se naći s njim oči u oči i izravnati račune.

”Ja bih ga odbila”, odgovorila joj je Ellen, a to je izazvalo veliki pljesak i odobravanje okupljene publike u studiju.

U njezinu su talk showu tijekom godina gostovali brojni političari, poput Billa Clintona i Hillary Clinton te Georgea W. Busha, no Trump je očito nepoželjan gost.

Ellen je s Trumpom vodila bitku i na Twitteru ovog srpnja nakon što je objavio kako će transrodnim osobama zabraniti služenje vojnog roka, a Ellen mu je u žestokom komentaru odgovorila kako bismo svi trebali biti ponosni i zahvalni ljudima koji žele služiti domovini, a ne im okretati leđa.

”U svoju emisiju zovem samo one ljude kojima se na neki način divim. Nikako ne bih mogla pozvati nekoga koga smatram opasnim ne samo za našu zemlju nego i za čitav svijet”, iskreno je priznala Ellen.

”Mislim da je dovoljno pozornosti usmjereno prema njemu. Ima Twitter na kojemu redovito objavljuje i brojne druge načine na koje njegove poruke dolaze do ljudi. Ništa što mu ja kažem neće ga promijeniti. Ne želim mu dati još jednu platformu na kojoj će se promovirati”, dodala je.

About The Author

Related posts