Kolovoz 13, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

ELFS-i spektakularnom revijom otvorili novu sezonu BIPA FASHION.HR-a

1 DAN ELFS REVIJA

U utorak, 17. ožujka, gledalište u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma bilo je premalo za sve koji su željeli vidjeti reviju modnog dvojca ELFS pod sponzorstvom branda Perwoll kojom je započelo još jedno izdanje BIPA FASHION.HR-a. Mariachi, meksička glazba i ugođaj ljetne zabave s glazbenim temama iz svima poznatih i omiljenih sapunica, samo su dio atmosfere koja je obilježila prvi dan najatraktivnijeg modnog događaja u regiji.

ELFS-i_Mario Altan, general menager
image-15571

ELFS-i Mario Altan, general menager

Među vjernim obožavateljima ovog popularnog modnog dvojca našle su se brojne poznate osobe u prvom redu: Lejla Filipović, Anica Kovač, Andrea Šušnjara, Anita Dujić Veljača, Petra Kurtela, Renata Sopek, Edita Misirić, Antonija Stupar Jurkin, Antonija Šola, Maja Šuput, Ivana Delač Đolo, Ecija Ivušić, Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Snježana Mehun i mnogi drugi.

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, dizajnerski dvojac koji se krije iza branda ELFS, pokazali su kolekciju za proljeće/ljeto kojom dominiraju cvjetni uzorak, čipka i vez. Ima tu slavenskih i boho elemenata interpretiranih na ležeran, mediteranski način. Od boja prevladavaju bež, prljavo roza i boja pudera, a teksture su raskošne, često u sukobu od djevičanski nevinog do vamp ženstvenog. Za make up manekenki na reviji zaslužan je LOOK by Bipa, a za frizure Kevin Murphy tim pod vodstvom Katice Topčić.

Jako nam je drago što nas i ove sezone podržavaju jaki partneri poput Perwolla i Fashion.hr-a jer nam to daje vjetar u leđa i to je znak da je ono što radimo prepoznato na tržištu“, izjavili su Šekuljica i Tandarić povodom revije. Osim suradnje na ovoj reviji, ona se nastavlja zanimljivim projektom tijekom ovog proljeća kad će Perwoll razveseliti svoje kupce i nagraditi ih T-shirtom za koju su print dizajnirali ELFS-i, i koja je ekskluzivno predstavljena na BIPA FASHION.HR-u. Odlična atmosfera nakon revije, nastavila se slavljem uz King karaoke i sjajnu zabavu koja je potrajala dugo u noć u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

Piše M.T. Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts