Siječanj 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

ELFS-i oduševili publiku drugog dana Perwoll FASHION.HR-a

b

 

 

Popularni modni dvojac ELFS održao je u srijedu svoju prvu reviju u sklopu Perwoll FASHION.HR-a pod sponzorstvom Beck’s-a i medijskim pokroviteljstvom Cosmopolitana te ispunio očekivanja obožavatelja pripremivši pravi scenski spektakl na pisti povodom jubilarnog desetog rođendana.

b1
image-1910

ELFS-i i Maja Šuput

U bajkovitoj scenografiji uz manekenke koje su nosile reviju, zvijezda večeri bila je Maja Šuput, zaštitno lice ovog modnog branda. Dramatičan trenutak kad se iza kulisa pojavila poznata pjevačica sve je prisutne ostavio bez daha. Iz prvog reda reviju su pratili poznati obožavatelji ELFS-a: Renata Sopek, Ecija Ivušić, Tihana Harapin Zalepugin, Petra Kurtela, Sara Renar, Iva Šarić Leko, Neven Ciganović, Snježana Mehun, Ana Gruica, Iris Rajčić, Mirjana Mikulec, Pamela Ramljak, Tina Katanić, Marko Grubnić, Lana Čermak i mnogi drugi.

b2
image-1911

Iva Jerković

b3
image-1912

Iva Šarić Leko

b4
image-1913

Ecija Ivušić

b5
image-1914

Renata Sopek

b6
image-1915

Neven Ciganović

b7
image-1916

Tina Katanić

Dizajnerski je dvojac i ovaj put pokazao bogatu i raznoliku kolekciju namijenjenu svima koji modu doživljavaju kao zabavu. „Napravili smo jednu izrazito trendovsku kolekciju koja je kao stvorena za selfije i lajkanje. U njoj je prisutan jedan ironični odmak, svojstven našem modnom rukopisu. Ove sezone definitivno je naglasak na individualnosti. Moda je došla do razine kada je sve viđeno, sve reinterpretirano, a ciklus modnih krugova se troši brže nego ikad”,  poručuju Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, dizajneri modnog branda ELFS. Kolekciju obilježavaju printevi koji dočaravaju bajkovit ugođaj u svečanom dijelu u kojem se provlače motivi čipke, leptira, buba, ptica, a u casual dijelu su pak duhovitiji te se referiraju na konzumeristički duh našeg vremena. Posebno trendi su printevi s portretima top modela ’90.-ih, akcijskih junaka te gumenih bombona koji još jednom pokazuju duhoviti odmak u kolekciji.

b8
image-1917

b9
image-1918

b10
image-1919

 

b11
image-1920

b12
image-1921

 

Perwoll FASHION.HR nastavlja se večeras u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma revijama Martine Felje, Ane Jagić, Vesne Spose, Krie designa i modnog branda Obekei.

 

 

 

 

Piše: I.H.|Foto: ShowBizzPress

About The Author

Related posts