Rujan 30, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

ELFS home ideje za uređenje blagdanskog doma

ELFS home_SBP

Modni brand ELFS poznat je po svom bezvremenskom stilu, a pogotovo u liniji ELFS home  u kojoj do izražaja dolazi smisao za detalje i tako se sve što dizajniraju automatski pretvara u predmet želje mnogih.

 

ELFS home_SBP
image-185997

 

 

ELFSi nam za nadolazeće blagdane predlažu nekoliko ideja uz koje će svaki doma zablistati u neodoljivom Uskršnjem ruhu.

 

 

ELFS home_SBP
image-185998

 

 

Za Uskrs 2020. predlažu poigravanje neutralnim bojama, proljetnim grančicama, cvijećem i predmetima koje već imamo u kući, poput vaza i stolnjaka. Želite li blagdanski stol dodatno razigrati ukrasite ga slamom i u nju sakrijte pisanice koje ce vaši ukućani tražiti, uz sezonske ukrase uključite i omiljeno posuđe sa zlatnim detaljima iz linije ELFS home!
Zlatni detalji idealni su za blagdanske dekoracije zbog svoje simbolike ali i dekorativnosti kojom pored delicija obogaćuju ugođaj. Uz cvijeće, svijeće uvijek su dobra ideja kao obilježje blagdana.Postavljanje blagdanskog stola nije rezervirano samo za ručak neka od ranoga jutra blagdanski ugođaj preplavi vaš dom.

 

 

ELFS home_SBP
image-185999

 

 
Linija ELFS home u potpunosti je hrvatski proizvod od dizajna do realizacije, a dostupna je online uz beskontaktnu, brzu dostavu.Uživajte u online shopingu iz naslonjača i uredite svoj blagdanski dom na www.elfshome.com.

 

ELFS home_SBP
image-186000

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts