Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Elegantni modni komadi stvoreni za poslovne, svečane i ležerne prilike

moda
Sofisticirani krojevi, fokus na detaljima, šarena paleta boja, uvijek aktualni uzorci i maštovito kombinirani materijali glavni su aduti nove proljetne Comma kolekcije koja polako stiže na vješalice i police njihovih dućana. Istovremeno elegantni i klasični, a opet razigrani i veseli komadi osvajaju svojim bezvremenskim krojevima koji su stvoreni za poslovne, svečane ali i ležerne prilike.

Siluete kreću od mini i midi pa idu sve do maksi, a usko parira velikom volumenu koji je jedan od ključnih trendova nadolazeće tople sezone. Predimenzioniranost je najjače istaknuta u komadima namijenjenim nešto ležernijim situacijama, dok se za poslovne prilike u prvi plan stavljaju savršeno krojena odijela, hlače na crtu i pencil suknje u proljetnoj paleti boja. Vodeći trend je spajanje besprijekorne elegancije sa sportskim i military elementima koji su decentno utkani u omiljene poslovne komade pa tako business ovog proljeća nosi prizvuke utility i athleisure koji su obožavani u cijelom svijetu. Velika pažnja posvećena je detaljima koji dolaze u obliku istaknutih džepova, vidljivih i dodatno naglašenih šavova, zanimljive čipke i vezova. Kroz kolekciju se prožimaju i mrežasti detalji, sjajni gumbi te prepoznatljiv logo u raznim varijantama.

Boje su vibrantne, primjetne i zovu na igru! Osim vječno moderne crvene koja se prožima kolekcijom, uz nju je dominantna i neodoljiva bež nijansa koja na momente prelazi u pastelne tonove konjaka. Spomenute boje najviše dolaze do izražaja u kombinacijama s nebojama – crnom i bijelom, te vječno modernim cvjetnim i prugastim uzorcima. Ključni komadi kolekcije su svakako bezvremenski baloneri, parke, predimenzionirani kaputi i kožne jakne.

Comma (2399 kn), (799 kn) 

Comma (1059 kn), (399 kn)

Comma (1299 kn), (639 kn)

Comma (799 kn), (399 kn)

Comma (1299 kn), (1599 kn)

About The Author

Related posts