Kolovoz 13, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ekskluzivno – VIP party u vili Gorana Bregovića

Goranu Bregoviću je uručeno odličje Umjetnosti i književnosti u rangu viteza Francuske. Naime, u prostorijama za prijeme francuske ambasade u Beogradu, Ambasadorica Francuske u Srbiji Kristin Moro uručila je poznatom glazbeniku i skladatelju orden.

Na prijemu u Ambasadi Francuske, Moro je istakla da je Bregović znamenita ličnost na međunarodnoj glazbenoj sceni, posebno u Francuskoj, u kojoj redovito boravi i gdje već 25 godina u mnogome doprinosi da se pobudi zanimanje za narodnu glazbu Balkana.

Na prijemu su bile mnoge ugledne i poznate ličnosti od kojih je neke Goran Bregović pozvao na VIP party u svoju villu u Beogradu. Na partyu na kojem je jedino pristup imao ShowBizzMagazin točila su se raznovrsna skupocjena pića te služile vrhunske delicije.

 

VIP party Goran Bregović
image-13858

 

VIP party Goran Bregović
image-13859

 

 

Delicije na VIP partyu
image-13860

Delicije na VIP partyu

 

 

Dženana Bregović i Alen Islamović s prijateljem
image-13861

Dženana Bregović i Alen Islamović s prijateljem

 

Goste je dočekivala lijepa supruga Gorana Bregovića,  Đenana Sudžuka Bregović koja je bila iznimno raspoložena to večer. Izvrsna glazba i dobra atmosfera zadržala je goste duboko u noć. Na partyu su se pojavili Alen Islamović, Tonči Huljić i Ognjen Ogi Radivojević koji su došli Goranu čestitati na uglednom priznanju.

 

 

 

Piše M.T. Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts