Rujan 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ekskluzivna ponuda “Bijelo Dugme – Box Set Deluxea” i ostalih LP ploča ususret Record Store Day-u

recordstordy

Croatia Records je za ovogodišnji Record Store Day pripremila ekskluzivnu limitiranu ponudu svih pojedinačnih LP ploča Bijelog Dugmeta, kao i prve singlice ‘Top/Ove ću noći naći blues’. Svih devet studijskih albuma limitirani su na samo 100 komada za prave fanove. Riječ je o 180-gramskim vinilima u boji, upakiranim u originalni dizajn i koji su remasterirani u slavnom Abbey Road studiju. Posebna akcijska cijena ovih LP ploča je 100 kuna (ubuduće 130 kn), a singlice 50 kuna (70 kn).

Svim fanovima vinila i Bijelog dugmeta svidjet će se i akcijska cijena ‘Bijelo Dugme – Box Set Deluxea’ čija će cijena za vrijeme trajanja biti 1499 kn, umjesto standardnih 1999 kn. Osim LP-ijeva Bijelog dugmeta, u ponudi s 10% nižom cijenom naći će se i ostale LP ploče u izdanju Croatia Recordsa, i to bendova kao što su Parni valjak, Vlatko Stefanovski, Prljavo kazalište, Psihomodo Pop, Van Gogh, Grupa 220, Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić, Colonia i Dino Merlin.

Za potrebe Record Store Day-a posebno je otvoren Jack’s Record Store (Preradovićeva 17) u kojem će se od 11. do 25. travnja održavati prodaja brojnih vinila i različiti glazbeni programi. Istinski zaljubljenici u ploče doći će na svoje i moći uživati u pravom carstvu vinila. Prodavaonica će raditi svaki radni dan od 18 do 23 sata, a subotom dvokratno od 12 do 15 te od 20 do 23 sata.

Navednu ponudu Croatia Recordsa od subote (11.4.) možete ekskluzivno pronaći u Jack’s Record Storeu, a od ponedjeljka (13.4.) u svim ostalim glazbenim trgovinama. Akcija traje do 25. travnja.
Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts