Listopad 01, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ekskluzivna ispovijest Tamare Ramljak

Tamara Ramljak_SBP

Ekskluzivna ispovijest Tamare Ramljak: ”Htjela sam život počistiti od pogrešaka, ali sam ga zaprljala još više”

”Od početka su me svi Krpani mrzili i omalovažavali. Dobro, ne baš svi.  Mislila sam da ću se spasiti ako postanem gospođa Krpan, ali je život za mene imao drugačije planove. Tonula sam sve dublje i dublje. Htjela sam život počistiti od pogrešaka, ali sam ga zaprljala još više. No ovaj put mislim da imam nešto što je Krpanima jako, jako, jako bitno”, rekla je Tamara u ekskluzivnoj ispovijesti.

Kad sazna za Tamarin povratak i trudnoću, izbezumljena Maja odlazi Goranu te odmah krenu s lažnom otmicom. Na obiteljskoj večeri Krpana napetu atmosferu među Tamarom, Julijom i Lukom prekida uznemirujuća poruka koju dobiva Karlo. Goran javlja šokiranom Igoru da je Maja poslala ocu poruku da je oteta.

Ivan je izbezumljen zbog narukvice koju je Karmela izgubila, shvaća da im sat otkucava i da mogu svaki čas biti otkriveni. Traži od Karmele da slažu Dolores da joj je dijete umrlo.

 

 

 

Saša prešuti Karlu istinu o Tamarinoj i Bruninoj aferi. Bruno uvjerava Sašu da dijete nije njegovo, a zatim odlazi pomoći Roku s Jeleninim laptopom, nakon što ga je Roko pokvario. Spašava Jeleninu prezentaciju, no ona ga svejedno izbaci, kad ga zatekne u kući. Roku nedostaju Bruno i Tamara, a Jelena nema odgovore na djetetova pitanja zašto više nisu s njima.

Nove epizode pune dramatičnih zbivanja s omiljenim junacima serije ”Drugo ime ljubavi” gledajte na Novoj TV od ponedjeljka do petka u večernjem terminu.

 

Piše L.A Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts