Srpanj 19, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Dvojac ELFS najavljuje novi modni spektakl

ELFS_03

Najpoznatiji hrvatski modni dvojac ELFS najavljuje novi modni spektakl u samostalnoj režiji! Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica koji stoje iza ovog uspješnog modnog brenda, 5. listopada 2017. godine, predstavit će žensku i mušku kolekciju za jesen/zimu 2017., u šestom paviljonu na Zagrebačkom Velesajmu s početkom u 20 sati.

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić
image-106321

Poklonici prepoznatljivog rukopisa modnog brenda ELFS s nestrpljenjem iščekuju najnoviju kolekciju koja će uskoro biti najavljena i službenom kampanjom. Druga samostalna revija će svojim originalnim konceptom i vrhunskom produkcijom bez sumnje ponovno oduševiti brojne posjetitelje, a nastavlja se i hvalevrijedna suradnja s udrugom „RTL pomaže djeci” koja je započela prošlog proljeća na njihovoj prvoj reviji održanoj u Muzeju automobila Ferdinand Budicki. Tom su prilikom prikupljena sredstva za kupnju dijela novih knjiga za biblioteku Srednje strukovne škole kralja Zvonimira iz Knina, a kako bi djeci uljepšali nadolazeću zimu, revija dvojca ELFS ponovo će imati humanitarnu notu. Tako će svi oni koji doniraju minimalno 100 kn na službenoj stranici www.elfs.hr na poklon dobiti pozivnicu za reviju te će imati jedinstvenu priliku da među prvima otkriju što nam je ovaj maštoviti dvojac pripremio u novoj kolekciji.

RTL pomaze djeci
image-106322

 

ELSFi se posebno raduju ponovnoj suradnji s časopisom Cosmopolitan. Naime, upravo su oni bili zaduženi za nezaboravni show i veseli tulum povodom 16. rođendana hrvatskog izdanja tog magazina. Odlična suradnja nastavlja se i na njihovom najnovijem projektu koji će razveseliti sve prave Cosmo djevojke!

ELFS_04 (1)
image-106323

Pokrovitelji druge samostalne revije modnog dvojca ELFS su Mercedes-Benz Auto Gašparić, Teta Violeta, Labello, The Balm, talijanski prosecco Bottega te šampanjac Piper Heidsieck, Tomas Henry i Jana, a tu je i partner Zagrebački Velesajam.

ELFS_05 (1)
image-106324

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts