Srpanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Dukat fit trening Zagrebačkog maratona

Dukat fit trening Zagrebački maraton

Nakon prvog treninga zagrebačkog maratona održanog početkom travnja na Bundeku te u svibnju na Jarunu, lipanjski trening smo predvidjelu u Parku Maksimir. Voditeljice traninga su naše najbolje dugoprugašice: Marija Vrajić – Trošić, Matea Matošević – Hačić, Bojana Bjeljac i Nikolina Stepan.

 

Dukat fit trening Zagrebački maraton
image-163987

 

 

Dukat fit trening Zagrebačkog maratona, utorak 04. 06. 2019.  Park Maksimir u 18:30 sati iza restorana kod ljetne pozornice. Sudjelovanje na treningu je besplatno!

Treninzi će se formirati u tri skupine po tempu i različitim mogućnostima sudionika. Nakon grupnog zagrijavanja za sudionike smo pripremili trening promjene tempa po valovitom terenu oko Vidikovca.
Bez obzira na vremenske (ne)prilike trening će se održati i zapaprili smog a lijepim uzbrdicama tako da nikom neće biti hladno!

Poslije treninga za okrepu je zadužen naš partner Dukat fit koji je uz svoje proizvode pripremio za našu tradicionalnu tombolu nekoliko poklon paketa. Također, kao i na predhodnom treningu svi sudionici koji će sudjelovati na tomboli kandidati su za dvije besplatne startnine za utrku po izboru na 28.Zagrebačkom maratonu.

 

 

Dukat fit trening Zagrebački maraton
image-163988

 

 

Na treninge su dobrodošli svi, osmišljeni su  za sve dobne i spolne skupine i naravno besplatni. Primarno su namjenjeni zagrebačkim trkačima koji ne pripadaju nikakvom klubu ili školi trčanja, a voljeli bi odraditi stručno koncipirani grupni trening i isprobati vlastitu formu prije same prijave na jednu od utrka Zagrebačkog maratona. Dakako, pozvane su i škole trčanja te klubovi da se priključe i odrade trening zajedno s nama.

Na treningu će sudjelovatri i članovi udruge INSPIRO koji se ove godine spremaju na svojih prvih 10 km! Ponosni smo da uz naše treninge prilagođene transplatiranim trkačima i naši sudionici aktivno podržavaju humanitarnu akciju Zagrebačkog maratona i udruge Inspiro. Sigurni smo da ćemo zajedno osigurati bolju budućnost svima.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts