Kolovoz 13, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Dugo očekivani koncert “Tonči & Madre Badessa”

toncihuljic2

Jedan od koncerata koji će obilježiti proljetni dio godine je onaj koji će održati Tonči Huljić sa svojim Madre Badessa bandom, u utorak, 24. ožujka u po mnogima, glazbenom hramu, Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Uvod u sam koncert biti će prikazivanje nagrađenog dokumentarnog filma nakon čega će uslijediti koncert s repertoarom pjesama s Huljićeva dva samostalna albuma Ka hashish i Panika, a Tonči će predstaviti i hitove koje je u svojoj dugogodišnjoj karijeri napisao za Olivera Dragojevića, Petra Grašu, Doris Dragović i mnoge druge poznate domaće pjevače. Upravo te pjesme zaživjet će u potpuno novim aranžmanima, a bit će ih zanimljivo čuti uz pratnju etno instrumenta Tončijevog Madre Badessa banda.

toncihuljic
image-13583

Koncertno-scenski spektakl koji će dočarati ambijent malog dalmatinskog mjesta započet će dokumentarno humorističnim filmom Tonetov život ili Bog, lavur, iće i piće. Film u trajanju od 30 minuta, u režiji Marija Grabovca, premijerno je prikazan na ovogodišnjem 5. po redu SPFF (Stari grad Film Festival), održanom u Paklenici, na kojem je dobio prvu nagradu publike, ali i preporuku mnogih filmskih redatelja, posjetitelja ovog festivala, za daljnje prikazivanje.  U ovom dokumentarnom filmu Tonči opisuje život otočkog stanovništva te njihovu filozofiju i poimanje smisla života koristeći dalmatinski dijalekt pa čak i neke pomalo arhaične riječi koje se sad već rijetko koriste u svakodnevnom životu.

Za ovaj koncer snimljena je posebna video reklama u kojoj se pojavljuje i Branko Đurić Đuro.

Ulaznice za koncert po cijeni od 90, 110 i 130 kuna potražite na blagajni Lisinskog ili online na stranici http://www.ulaznice.com.hr/  .

Piše D. T. Foto Show Bizz Press

 

 

About The Author

Related posts