Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Duge pernate jakne kao najtopliji zimski odabir

jakne-naslovna

Premda se polako približavamo nešto toplijim danima, niske temperature nam i dalje zadaju glavobolju što se tiče odijevanja. Naime, ponekad je poprilično izazovno uskladiti lijep i atraktivan izgled te funkcionalnost, no srećom postoje odlični modeli jakni koji objedinjuju sve aspekte te će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Pernate jakne odavno su jedan od omiljenih zimskih odabira, a zašto je to tako krije se u činjenici kako je riječ o modelu koji je prije svega iznimno topao i udoban. Premda uvijek volimo izgledati lijepo i u skladu s vlastitim stilom, ponekad jednostavno prednost valja dati funkcionalnosti. Kao što smo spomenuli, pernata jakna savršen je odabir jer objedinjuje sve ono što želimo, a dobra vijest je što trenutno možete nabaviti sjajne modele po nešto povoljnijoj cijeni, a ovog puta za oko nam je zapela ponuda omiljenih high street brendova Zara i Stradivarius koja se sastoji od divnih, nešto dužih modela koji mogu izgledati vrlo stylish.

Duže modele pernatih jakni predlažemo da kombinirate s jednostavnim i pomalo strogim odjevnim komadima, a nepogrješiv odabir su skinny traperice i omiljene gležnjače, ali i najdraža suknja ili haljina. Iako ovaj model jakni vrlo često nailazi na negodovanje, moramo vas razuvjeriti i reći kako su pernate jakne hit trendi komad s čijom nabavom sigurno nećete požaliti, već naprotiv vrlo uspješno spojiti chic izgled i praktičnost.

U nastavku potražite nekoliko ključnih modela dugih pernatih jakni iz Zare i Stradivariusa!

Zara (400 kn)

Zara (150 kn), Stradivarius (280 kn)

Zara (400 kn)

Stradivarius (280 kn), Zara (400 kn)

Stradivarius (500 kn)

Zara (550 kn, 550 kn)

Zara (400 kn)

About The Author

Related posts