Prosinac 12, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

dRUMELODY oduševio publiku Ultra Europe 2019

Berin Tuzlić  dRUMELODY  Foto Vedran Metelko

Zadivljujući ambijent festivala Ultra Europe 2019, maestralena produkcija zvuka i vizualnog doživljaja, tri dana je pozornica svjetske elite elektroničke glazbe, na kojoj su se smjenjivale zvijezde izvodeći najnovija muzička djela.

Na impresivnoj pozornici najvećeg lineup-a Ultra Europe 2019, u tri dana vrhunskog glazbenog spektakla – nastup je imao dRUMELODY.

 

Berin Tuzlić  dRUMELODY  Foto Vedran Metelko
image-167998

 Berin Tuzlić

Glazbeni festival Ultra Europe 2019 pravi je doživljaj za 150.000 posjetitelja iz više od 140 zemalja svijeta, a “Destination Ultra” je inovativan koncept, koji pored nezaboravnog doživljaja muzike, donosti veliku turističku i ekonomsku korist za loklanu zajednicu u Splitu i regiji, kao i promociju autora koji prate svjetske trendove u elektronskoj muzici.

Bilo je zadovoljstvo nastupiti pred publikom iz cijelog svijeta, koja je vrlo dobro upućena u scenu elektoronske muzike i prati svjetske festivale. Poseno ističem organizaciju i tim profesionalaca Ultra Europe 2019, koji su stvorili fenomenalne uvjete da se autori mogu izraziti uz najbolju svjetska produkciju ovako zahtjevnih evenata. Nadam se da je i publika jednako tako uživala koliko i ja.” izjavio je Berin Tuzlić.

 

 

 

Kada nije Berin Tuzlić -  bubnjar u nekoliko sarajevskih  bendova i projekata, nagrađivani autor animiranih filmova i strip crtač s profesorskim stažem na američkom sveučilištu Maryland – on je multimedijalni umjetnik/glazbenik dRUMELODY. 

 

 

 

 

 

dRUMELODY zapravo je, kako Berin sam opisuje, ”electro future music” projekt, multimedijalni izričaj kroz live nastupe u kojima kombinira DJ i VJ setove.

 

 

Berin Tuzlić  dRUMELODY  Foto Vedran Metelko
image-167999

 

 

Piše M.T Foto Vedran Metelko

About The Author

Related posts