Srpanj 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Drugi najplaćeniji glumac na svijetu stiže u Dubrovnik

61049519

Zgodni Indijac Shah Rukh Khan drugi je najplaćeniji glumac na svijetu s neto zaradom od 600 milijuna dolara (prvi najbogatiji na svijetu je Jerry Seinfeld), a sljedeći tjedan stiže u Dubrovnik gdje će snimati vratolomneakcijske scene u novom bollywoodskom filmskom hitu ‘Fan’. Surađivat će i s domaćim filmašima, a ekstremne scene snimit će sam bez pomoći dvojnika i kaskadera.

 

Nedavno je objavio i video u kojem se vidi kako se naporno pripremao i trenirao. Svoje mišićavo tijelo rado pokazuje na radost obožavateljica, a Dubrovnikom će šetati već 14. ožujka.

 

 

Grad na jugu Hrvatske samo jedna od lokacija za snimanje novog filmskog hita,  a ‘Fan’ će se snimati još i u Indiji, Londonu, Nizozemskoj i Škotskoj, piše Financial Express. Tako se nastavlja odlična suradnja stranih produkcija, pa ćemo poznato okruženje i nakon ‘Igra prijestolja’, gledati na velikom platnu.

 

 

49-godišnji Shah Rukh Khan puno je više od glumca. On je i producent, televizijski voditelj, filantrop, te jedna od najvećih zvijezda Bollywooda. Često ga zovu i ‘Kralj Khan’ zbog velike popularnosti. Snimio je preko 80 filmova među kojima je i suradnja sa slavnom indijskom ljepoticom Aishwaryom Rai. zbog iznimnog utjecaja na filmsku industriju dobio je priznanje indijske vlade, ali i francuski orden časti.

Oženjen je s Indijskom Gauri, a vjenčali su se prije nego li je postao slavan. Imaju sina Aryana i kćer Suhana, a dobili su i treće dijete sina Abrama zahvaljujući surogat majci.

 

 

Izvor dnevnik.hr Foto Screnshoot

About The Author

Related posts