Veljača 19, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Drew Barrymore tražila dečka putem aplikacije za dating

Drew Barrymore

Glumica Drew Barrymore je gostujući kod Ellen DeGeneres  podijelila priču o pronalaženju partnera putem dating aplikacije koja je ispala prava noćna mora. Naime, Drew je otkrila kako je, od kada je bila teenagerka, maštala o izascima na slijepo.

” Nakon što su se pojavile dating aplikacije prošlo je nekoliko godina i moja draga prijateljica registrirala se na aplikaciju Raya. Potom sam čula kako je tu Amy Schumer pronašla dečka ”,  ispričala je Drew i dodala kako je jedne noći dok je putovala kući odlučila i sama se registrirati na dating aplikaciju.

 

Nakon što se registrirala i kreirala profil Drew nije imala sreće s pronalaskom partnera te je odlučila odustati od aplikacije. No, ne prije pronalaženja njenog profila od strane bivšeg muža.

” Bila sam s ocem svoje djece, predivnim Willom, kada je ušetao u kuhinju i pitao me zašto sam na Rayi? Bila sam šokirana, odakle mu, na aplikaciji sam svega četiri pet, dana? Kako znaš da sam na aplikaciji? ”, prepričala je njihov razgovor Drew i dodala kako joj je bivši muž rekao kako mu se njen profil pojavio na  aplikaciji nekoliko dana prije.

Pogledajte ovaj simpatični intervju.

 

 

 

Izvor Azra.ba Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts