Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Dragana Mirković: Srce mi je puno, Čola mi je bio na koncertu

Dragana

 

 

Za Draganu Mirković (46) najveći dojam nakon uspješnog koncerta u Areni bilo je to što je među 20 tisuća gledatelja bio i čuveni Zdravko Čolić. Kada joj je suprug Toni priopćio da ju je legendarni pjevač pohvalio, Dragana nije mogla zamisliti bolji kompliment.

Dragana1

 

” Suprug me je prvo poljubio i pružio mi ruku i rekao: ” Čestitam ti ljubavi, najbolja si na svijetu! ”

 

” Naravno da sam mu najbolja, ja sam njegova. Sve vrijeme mi je objašnjavao da je pričao u kolima sa Zdravkom Čolićem koji me je pohvalio. Ljudi, ja sam počašćena, pa meni je Zdravko bio na koncertu. On nikada ne dolazi na koncerte. Jedva čekam da se vidim s njim. On je najbolji čovjek na svijetu, učinio me je tako ponosnom, ja sam blagoslovljena. Zdravko me je iznenadio dolaskom, srce mi je puno zbog toga ”, izjavila je Dragana za “Blic” na velikom tulumu koji je organizirala za prijatelje nakon nastupa.

 

 

drag4
image-1224

Dragana je bila raspoložena na tulumu                                                                           Foto Blic


Iako je prije četiri mjeseca imala prometnu nesreću u kojoj je provrijedila leđa, na sceni je bila puna energije, ali i na proslavi.

” Skoro 15 godina nisam u Srbiji, nikada se nisam provlačila po medijima, a ipak imam ovakvu publiku. Bilo je još pjesama koje su mi tražili da pjevam, ali zbog kralježnice više nisam mogla izdržati. Već sam pri kraju osjetila bolove. Onakva publika ne samo da mi je bila vjetar u leđa, već kao da me je tornado zavrtio, sve sam zaboravila ”, rekla je na kraju.

 

 

 

Piše: izvor Blic.rs          Foto: FB/Branislav Vuksanović

About The Author

Related posts