Kolovoz 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Dragana Mirković se provodi s hollywoodskom elitom

Dragana Mirkovic screnshoot

Dragana Mirković je odlučila da prihvati poziv svog prijatelja, filmske zvijezde  Jean-Claude Van Damme pa je sa suprugom Tonijem i djecom Markom i Manuelom otputovala u Los Angeles, a dane provode družeći se sa hollywoodskom elitom poput glumaca Wendie Malick, Britt Robertson, Pamele Anderson, Alexa Pettyfera, supermodela Kate Moss i mnogih drugih.

 

 

Dragana je sa obitelji odlučila da u potpunosti uživa u svemu što svjetska prijestolnica filma može da ponudi.
Jean-Claude se potrudio da bude dobar domaćin tako da dane provode otkrivajući mjesta u Los Angelesu koja su poznata samo žiteljima, ručaju sa glumačkim zvijezdama koje su i njegovi prijatelji dok su večeri posvećene hollywoodskim prijemima koji su gotovo svakodnevni u periodu dodjela nagrada od kojih će najveća, Oscar, biti dodjeljena za dvje nedjelje.

 

 

Naravno, Jean-Claude  ih je više puta ugostio i u svojoj vili, a na folk pjevačicu je najveći utisak ostavila njegova soba sa memorabilijama koje je sakupio tokom višedecenijske uspješne karijere.

 

 

Oduševljena sam gostoprimstvom koje nam je pruženo, kao i brojnim umjetnicima koje sam upoznala i koji su mi još jednom potvrdili da su najveće zvijezde najjednostavnije, i da su to doista pristojni i izuzetno prijatni ljudi kada su van posla i kada se druže sa prijateljima. Žao mi je što zbog početka škole ne možemo i duže da ostanemo, ali svakako imamo još jedan dodatni povod da što skorije ponovo dođemo ”, nije skrivala pozitivne impresije Dragana.

 

 

Izvor Expresstabloid.ba Foto ShowBizzPress

 

About The Author

Related posts