Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Dosta je bilo laži : Kylie Jenner više ne može osporavati plastične operacije!

89647

Iako je ranije tvrdila kako nikada u životu nije bila na plastičnoj operaciji, te kako su njene usne prirodne Kylie Jenner objavila je fotografiju zbog koje sve njene priče padaju u vodu. Naime, mlada zvijezda showa KUWTK od početka “tračeva” tvrdi kako je priče o plastičnim operacijama vrijeđaju, no sada izgleda kako je odlučila pokazati istinu.

 

O njoj se najviše pisalo zadnjih nekoliko mjeseci – 17-godišnja zvijezda sada je snimila i naslovnicu za američki Cosmopolitan te progovorila o svemu.

 

29
image-9741

‘Ljudi su me gledali kako odrastam od moje devete godine. Moje lice će se još mijenjati. Sada kada znam sve tajne make up-a i kako šminka može promijeniti lice. Nisam protiv operacija. Neću reći nikad ne bi, ali trenutno mi ne treba.’ – izjavila je Kylie za Cosmo.

 

333
image-9742

Liječnici su uspoređivali njezine fotografije iz ranijih perioda i današnje te se slažu da joj je nos drugačiji i izgleda iskrivljenije.

9715
image-9743

Dodali su da njene usne izgledaju kao da ih je popunjavala, a položaj obrva koje su sada u obliku luka, može biti znak ubrizgavanja botoksa.

Ipak Kylie je sinoć izbacila fotografiju na Instagram ispod koje je napisala kako nema trunke šminke na licu , kao ni ekstenzije. Zbog te fotografije, sada su svi sigurni kako je ipak bila na plastičnim operacijama te smatraju kako je upravo fotografija priznanje mlade Kylie koja ima samo 17. godina.

93
image-9744

Hoće li se Kylie ponovno oglasiti na ovu temu, ostaje nam vidjeti.

Piše : Izvor : DM                                Foto : Instagram

About The Author

Related posts