Kolovoz 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Dok se oporavlja od prekida i teške godine, bujnim oblinama lomi srca svojih muških obožavatelja

Demi Rose

Britanska manekenka Demi Rose, koja je svjetsku slavu prvenstveno stekla zahvaljujući bujnim oblinama, odlučila je putovati svijetom nakon što je bila prekinula veza s dugogodišnjim dečkom Chrisom Martinezom.

24-godišnja Demi se tako hvali fotografijama s luksuznih putovanja i malo toga ostavlja maštanju svojim golišavim i provokativnim fotografijama. Jedna od posljednjih objavljenih je ona kalifornijskog Laguna Beacha na kojoj pozira u minijaturnim crvenim tangicama.

Demi Rose.png3
image-180892

Na drugoj pak fotografiji u prvom su se planu našle njezine bujne grudi zavodljiv pogled, koji u ovom slučaju ostao u drugom planu.

Demi se nedavno na društvenim mrežama zaključila da je 2019. godine bila ujedno najbolja ali najteža godina za nju.

Demi Rose.png2
image-180893

“Wow, kakva godina. Bila je definitivno najteža godina mog života, ali i najbolja godina. Ponosna sam na sebe jer sam prošla kroz sve teške stvari s kojima sam se suočila i što sam postala zrelija kroz to iskustvo. Spremna sam reći 2019. godini doviđenja i jako sam uzbuđena da vidim što će mi nova godina donijeti. Želim vam svima sjajnu 2020. godinu punu blagoslova i ljubavi. Hvala svima na podršci, volim vas ljudi”, poručila je Demi.

Demi Rose.png4
image-180894

Demi je odlučila putovati svijetom nakon prekida ljubavne veze, ali i nakon smrti svoje majke Christine Mawby koja je preminula u 65. godini u lipnju 2019. godina, samo osam mjeseci nakon što je sahranila voljenog oca Barrieja.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts