Veljača 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Dok Britanici bjesne zbog rastrošne Meghan, Kate i William ih oduševili svojim novim potezom

The Duke and Duchess Of Cambridge Visit India and Bhutan - Day 7

Članovi britanske kraljevske obitelji dio ljetnog odmora tradicionalno provode u svom škotskom dvorcu Balmorale. Kraljica Elizabeta i princ Phillip tamo borave već neko vrijeme, a prije nekoliko dana pridružili su im se vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry koji su tamo doputovali privatnim avionom, zbog čega su se našli na meti kritika britanske javnosti.

Za razliku od njih, vojvotkinja Kate Middleton i princ William odlučili su u Škotsku otputovati “normalnim” letom, a sa sobom su poveli i djecu – princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa ali i Kateinu majku. Obitelj je letjela ekonomskom klasom od Norwicha do Aberdeena prenosi Mail Online.

“Cijela obitelj je sjedila skroz naprijed. Često letim ovom linijom i nisam ništa primijetio. Nitko nije znao da su na letu. Nešto kasnije sam shvatio da Kateina majka sjedi nekoliko redova ispred mene”, izjavio je jedan od putnika.

Kate Middleton i princ William ss
image-170325

Cijena leta na spomenutoj relaciji iznosi 73 britanske funte po osobi, a traje svega desetak minuta.

Iako ovo nije prvi put da članovi kraljevske obitelji lete redovnim linijima, ovaj potez Kate i Williama naišao je na odobravanje Britanaca, nakon što su ih Meghan i Harry naljutili luksuznim načinom putovanja. Naime, u samo 11 dana privatnim su avionom letjeli čak 4 puta. Zanimljivo je i da je upravo Harry taj koji je 2011. godine letio “običnim” avionom EasyJeta od Edinburgha do Londona, što mu tada očito nije predstavljalo problem.

Kritičari su vojvodu i vojvotkinju od Sussexa nazvali hipokritima zbog načina i učestalosti putovanja koje šteti okolišu, dok istovremeno promiču i zagovaraju njegovu zaštitu, dok neki pak smatraju kako su Kate i William namjerno odlučili putovati drugačije od njih.

Meghan i Harry ovo će ljeto pamtiti po prvom odmoru sa sinom Archiejem na Ibizi, nakon čega su svratili do vile Eltona Johna u Nici.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts