Kolovoz 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Djevojka koja je preko noći osvojila Hrvatsku

105879

Za zaštitno lice nove Schwarzkopf Cro A Porter kampanje odabrana je Hana Fort Mlakar, novo modno IT lice nesvakidašnjeg, aristokratskog izgleda iz agencije Talia model. Zbog prirodno crvene kose, porculanske puti te sivo-plavih očiju, djeluje nestvarno, pa ne čudi kako je izazvala potpunu pomutnju među dizajnerima već na samom castingu prije dva tjedna.

 

im (3)
image-15926

 

Snimanje kampanje za Schwarzkopf Cro A Porter Hani je jedno od prvih modnih iskustava i kako sama kaže uživala je u novom izazovu, te radu s timom koji stvara projekte poput Cro A Portera.

 

 

“Svaki posao koji sam dosad odradila mi je zanimljiv i drag, no kampanja za Schwarzkopf Cro A Porter dovoljno govori sama za sebe”, odgovara nam Hana na upit o najdražem angažmanu koji je dosad odradila.
im
image-15927
Hana Fort Mlakar na castingu za 25. Schwarzkopf Cro A PorterSvestrana Hana i slobodno vrijeme voli provoditi aktivno – trenira pilates i trči, ali i svira flautu te slika. A tu je i briga za njezinu prirodno crvenu kosu, za kojom su poludjeli svi u svijetu mode: “Od djetinjstva imam dugu kosu i njegujem ju na prirodan način. Mislim da je za kosu najvažnije da se što manje tretira toplinom”.

Foto: Jelena Balić
Make up: Tena Bašić
Hair: Filip Šalković
Video: Dino Senčar
Izvor moda.hr

About The Author

Related posts