Svibanj 27, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Dizajnerica Jelena Bošnjak novom kolekcijom najavila splitsku modnu priču

IMG_4469

Modna dizajnerica Jelena Bošnjak novom je kolekcijom najavila novu splitsku modnu bajku. Elegantne haljine, lepršavi ljetni dizajn inspiriran arhetipskim svijetom mitova i legendi, odlike su kolekcije koja se od sada može razgledati u novom showroom-u u Splitu. Prvi posjetitelji razgledali su unikatne odjevne kombinacije kolekcije pod nazivom The Mystic.

IMG_5087
image-98201

IMG_5084
image-98202
Dizajnerica Jelena Bošnjak svoju je prvu kampanju predstavila još u lipnju prošle godine kolekcijom jesen/zima 2016. Specifična modna priča prikazana je kroz prizmu poznate hrvatske bajke – Šuma Striborova. Nastavak modne priče pod nazivom Black fairy tale dizajnericu je odveo u kreativni prikaz dobra i zla, u kojem su prevladavale divne i bajkovite crne haljine.

Kolekcije snažnih naziva te uvjerljivih priča, namijenjene su prije svega, samostalnim ženama koje su sigurne u sebe i spremne ulagati u svoj osobni razvoj i karijeru. Brend se bazira na večernjim i na dnevnim varijantama haljina i odjevnih kombinacija idelanih prozračnih materijala i nježnih boja. 

JB design od prvih dana lansiranja bilježi veliki uspjeh stoga ne čudi da će se nova modna splitska adresa s neodoljivim uređenjem prostora pokazati kao novo omiljeno mjesto ljubiteljica mode.

Jelena Bošnjak
image-98203

Jelena Bošnjak

Piše D.T. Foto Sonja Dvornik

About The Author

Related posts