Kolovoz 13, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Divni modeli cipela koje ćemo obožavati ovog proljeća

moda cipele
Iako se kalendarski još uvijek nalazimo u zimskom periodu godine, temperature su se pobrinule da ove sezone proljeće stigne nešto ranije. Razigrane boje, pregršt uzorka i fluidni lepršavi krojevi samo su neki od detalja koje proljeće obožava, a kako bi baš svaka kombinacija bila potpuna, neizostavne su i chic cipele koje će modnu priču zaokružiti na pravi način!

Proljetni dani savršen su poligon za kreiranje zaigranih i veselih odjevnih kombinacija koje će se divno uklopiti u različite prigode. Naime, outfit koji obožavamo nositi u dnevnim casual varijantama svakako uključuje omiljeni jeans, udobnu majicu i kardigan ili pak baloner, a što se tiče cipela praktične tenisice neizostavan su detalj. S druge strane, želite li kombinaciji podariti nešto senzualniji izgled, elegantne slingback balerinke sjajan su odabir koji sa sobom donosi prizvuk francuskog chica kojem se uvijek vraćamo. Zadržimo li fokus na cipelama s niskom potpeticom, ženske mokasinke definitivno su nešto drugačiji, ali vrlo zanimljiv izbor koji odlično pristaje poslovnim kombinacijama. Omiljeno odijelo, elegantna suknja ili pak hlače kao stvoreni su za spomenuti model, a želite li kombinaciji podariti dašak osobnosti, svakako pripazite na detalje u vidu nakita, ali i torbe.

Govorimo li o udobnosti, cipele s visokom potpeticom nerijetko ne pripadaju toj skupini, ali jedan od najomiljenijih brendova obuće, CCC SHOES&BAGS vrlo uspješno pomiruje kvalitetu, udobnost i funkcionalnost. Tako u njihovoj najnovijoj ponudi možete pronaći divne cipele s potpeticom različitog dizajna. Klasične salonke definitivno su komad koji svaka žena mora imati u svom ormaru, a budući da su pred nama topli dani, predlažemo da se odlučite za one u nešto vibrantnijim nijansama.

Što se tiče boja, već smo spomenuli da u proljetnim danima volimo veseliji kolorit, no naravno fokus je i dalje na zemljanijim tonovima koje jednostavno obožavamo. Zemljane nijansne kombinacijama pružaju smirenost i decentan, a ipak upečatljiv izgled. Upravo zato CCC SHOES&BAGS pripremio je odlične modele cipela u spomenutim tonovima te ih upotpunio zanimljivim detaljima kao što je primjerice životinjski print. CCC SHOES&BAGS uvijek nas iznova iznenadi divnom i raznovrsnom ponudom, stoga ne sumnjamo da ćete u aktualnoj proljetnoj kolekciji pronaći sjajne modele cipela koje će se savršeno uklopiti u vašu garderobu i inspirirati za kreiranje posebnih stylinga!

CCC DeeZee (199 kn), CCC Jenny Fairy (139 kn)

CCC DeeZee (199 kn), CCC Jenny Fairy (179 kn)

CCC Gino Rossi (599 kn), CCC Jenny Fairy (229 kn)

CCC Gino Rossi (599 kn), CCC Jenny Fairy (229 kn)

CCC Gino Rossi (699 kn), CCC Jenny Fairy (229 kn)

CCC Gino Rossi (699 kn), CCC Jenny Fairy (229 kn)

CCC Gino Rossi (799 kn), CCC Jenny Fairy (139 kn)

About The Author

Related posts