Rujan 30, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Divne čizme iznad koljena koje jedva čekamo nositi

čizme
Ako još uvijek niste, sredina rujna idealan je period za odlazak u shopping te nabavu modnih komada koji ća nam biti potrebni u nadolazećim danima. Nakon što smo napokon u ormar pospremili ljetne sandalice, uskakanje u zimsku obuću uvijek je lakše kada se radi o trendi modelu s kojim je sjajan izgled zagarantiran.

Unazad nekoliko sezona čizme iznad koljena postale su sastavnim dijelom jesensko/zimske garderobe, a moramo priznati kako nas to niti ne čudi jer je doista riječ o divnom i prije svega praktičnom modelu. Ovog puta fokus je na jednostavnim visokim čizmama koje dolaze s niskom potpeticom što ih čini svršenim odabirom za obavljanje dnevnim obaveza bez straha od neudobnosti ili pojave bilo kakvih nuspojava. Odabirom ovog modela odjednom ćete riješiti pitanje modernog chic izgleda i komfora, stoga ono što preporučujemo je da o kupnji ovog modela svakako razmislite. Nadalje, kada govorimo o kombinacijama, visoke čizme obožavaju suknje i haljine, pa je to kombinacija s kojom ne možete pogriješiti, no ako su dovoljno široke mogu se kombinirati i s uskim hlačama. Zarin model koji smo pronašli idealan je za obije vrste kombinira, a dolaze u zahvalnoj crnoj boji koja vam neće zadavati dodatne muke.

Budući da smo sigurni kako će vam ove čizme definitivno ukrasti pozornost, nabaviti ih možete u Zara trgovinama ili online po cijeni od 450 kn.

About The Author

Related posts