Srpanj 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Diva nestvarno dobrog izgleda opet zapalila Instagram: “Prestala sam disati na nekoliko sekundi…”

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston još donedavno bila je jedna od rijetkih zvijezda koje nisu imale profil na Instagramu, no prije mjesec dana i ona je pokleknula te otvorila osobni profil – koji je u rekordnom roku uspio sakupiti čak 19,6 milijuna pratitelja.

Prvom objavom doslovno je zapalila popularnu društvenu platformu, a od tada nije stala oduševljavati simpatičnim objavama. Ovog puta svima omiljena glumica objavila je fotografiju sebe i svog psića Clydea, kako sama tvrdi – “svog najboljeg prijatelja”.

Jennifer Aniston
image-177729

“Ženin najbolji prijatelj. Danas vodim Clydea na posao”, napisala je glumica uz fotku sa svojim ljubimcem. Očekivano, u samo pola sata sakupila je milijun i pol lajkova, no od slatkog psića mnogima su bile zanimljivije Jenniferine vitke noge.

“Nisi nimalo ostarila”, “Kakve noge”, “Prestala sam disati na nekoliko sekundi, prezgodna si”,”Ti i Clyde ste savršen par”, pisali su joj obožavatelji koji su očarani njezinim mladenačkim izgledom u 50. godini. Vitka, dotjerana i simpatična, Jennifer je prava vladarica scene, ali i srca fanova diljem svijeta.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts